![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() να ευχαριστησουμε τον λιακο τον vara....για την ιδεα και την οργανωση της εκδρομης,γιατι ηταν η αιτια να γνωρισουμε απο κοντα,τους βολιωτες φιλους,που με την φιλοξενια τους και την προσπαθεια τους να περασουμε καλα,μας υποχρεωσαν
![]() ![]() και εγω προσωπικα σε καθε ευκαιρια θα προσπαθω να βρισκομαι στα μερη τους για ενα τσιπουρακι..... ![]() αντε και στην επομενη βολτα.....περισσοτεροι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κυριε maniac τελειες οι φωτο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() Υ.Γ στειλτε μας και το link εαν δεν σας ειναι κοπος ...... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
....ωραίος ο φωτογράφος και οι ( τσιπουράτες ) φωτογραφίες του.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
o tsitsos εγινε πατατάκια??? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ.ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΩ?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() εγω και η Ελένη έχουμ ποστάρει το link...απο εκει πας και τραβας! περιμενουμε και ο maniac να κανει το ιδιο καθως και οποιος εχει ανεβασει! |
|
|||
|
|||
![]()
βαγγελη να τα εχεις καλα με τον ποντιο ,.,.,.,.,.,
και θα στις στειλουμε ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και πιστευω η επομενη συναντηση να ειναι συντομα,.,. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ψαχνω τον τροπο.......
![]() ![]() ![]() να ρωτησω τον ναπο????? ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010 | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 201 | 12-12-2010 05:56 |
Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010! | manosamos | Μια καλημέρα είναι αυτή | 222 | 05-12-2010 04:17 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009 !!! | S.T | Μια καλημέρα είναι αυτή | 69 | 27-12-2009 03:15 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 51 | 13-12-2009 03:01 |