![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλά έκανες Πάνο και μας ενημέρωσες! Πιο πολύ με πείθει η γνώμη ενός μέλους του forum, παρά το αρχικό post που ήταν σαν "ανακοίνωση εκ της διεύθυνσης"... κάτι που μου δημιούργησε ακόμα πιο κακή εντύπωση για το εν λόγω συνεργείο... Κι επειδή με όλα αυτά που είχα διαβάσει, αλλά και με αυτό το "άκυρο" ευχαριστήριο post, ούτε απ' έξω δε θα πέρναγα από το συγκεκριμένο συνεργείο... έβαλες τα πράγματα στη θέση τους! |
|
|||
|
|||
![]()
...Καλα μην τρελλαθουμε κιολας...και εμεις πελατες ημασταν, εχε χαρη που υπηρχαν κανα δυο παιδια (που αυτη τη στιγμη δεν υπαρχουν) και κανανε ολη τη δουλεια... γιατι κατα τ αλλα.....αστα!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
+1200
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάντως από την συγκεκριμένη αντιπροσωπία πήρα το 800 αλλά μετά από ένα χρόνο ταλαιπωρίας με πολυήμερα κλεισμένο το 800αρι στο service ( χωρίς μηχανή αντικατάστασης) και χωρίς να γίνει σωστή δουλειά, άλλαξα αντιπροσωπεία και τώρα έχω καινούριο κινητήρα χωρίς να δώσω σέντ και με 2 χρόνια έξτρα εγγύηση!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Σωτηρηηηη.....
που εισαι Σωτηρηηηη? |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
..."ανεβαίνουν" συνεχώς "πολιτικά" threads... | CPretenteriS | Μου τη δίνει που ..... | 38 | 26-05-2011 11:08 |
Η Δραγώνα άνοιξε την "πόρτα" για τουρκικό πανεπιστήμιο στη Θράκη!!! | Acen | Ελλάδα | 21 | 17-09-2010 22:02 |
Έζησε για 60 χρόνια με "μεταλλικό πνεύμονα" | georgekostas | Κόσμος | 4 | 02-11-2009 19:49 |