![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
προσωπικα παιρνω και ξενα και ελληνικα προιοντα.δεν με ενδιαφερει απο που ειναι το καθε ειδος,φτανει να μου αρεσει.
επισης,δεν ειμαι και της αποψης οτι επειδη κατι ειναι ξενο ειναι και σκαρτο...γιατι το ιδιο ισχυει και για τα ελληνικα προιοντα που ουκ και λιγες εχω ακουσει τοσα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πόσο δίκαιο έχεις... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μην το λες...και πολλοι ξενοι προτιμουν τις διαφορες παλιατζουρες που πουλανε σε καταστηματα και τους τα κανουν πασα ως top προιοντα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλαράκο δεν κατάλαβες. Το νόημα δεν είναι αν είναι καλά τα προιόντα η παλιατζούρες.Αυτό που λέει το θέμα είναι για το αν είναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΟΧΙ !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Σωστός !
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγραψες αδελφε και ΕΓΡΑΨΕΣ καλα............ ας ανοιξουμε τα ματια μας πριν μας τα κλεισουν για παντα.......
|
|
|||
|
|||
![]() δεν είναι κακό να βάλουμε στο μυαλό μας επιτελούς, να ψωνίζουμε με γνώμονα την ποιότητα, αρέσκεια κ.α. και προπαντός το που καταλήγουν τα λεφτά μας!!! θα λύσουμε αρκετά απο τα προβλήματα μας όπως παρ. την ανεργία και σίγουρα θα ενισχύσουμε την ιδέα στο να παράγουμε επιτελούς σε αυτή την ριμάδα χωρά που ζούμε γιατί μπορούμε... ωραίο θεματακι άκρως επίκαιρο....tnx ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Mηχανή σύγκρισης τιμών μεταξύ προιόντων από Supermarkets | skippybi | Χρήσιμα | 2 | 29-11-2011 10:23 |
Ένας διαδικτυακός τόπος για να κάνουμε σύγκριση τιμών προιόντων ! | erasel | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 7 | 08-10-2011 10:37 |
Εργατικό κόστος & ανταγωνιστικότητα: μύθοι και πραγματικότητα | ortho | Επικαιρότητα | 12 | 10-01-2011 01:25 |
To 2011 μετατάξεις προιόντων από 11% σε 23% | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Ελλάδα | 1 | 25-08-2010 13:44 |
Προιόντα περιποίησης μεταλλικών τμημάτων | Carduelis | Φροντίδα | 10 | 13-11-2009 10:58 |