![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι δεν εχουν οι καπνιστες κακες συνηθειες, εμεις οι μη καπνιστες εχουμε που σας ανεχομαστε...και ανεχομαστε να διαβαζουμε τον καθε γκαιμπελικου τυπου στοχασμο..."ΟΠΟΙΟΣ δεν ειναι ομοιος μας ειναι εχθρος μας".
|
|
|||
|
|||
![]()
τον μπαφο μας εξω και τελος το θεμα ,για πιο λογο να χαλαμε τις καρδιες μας ,χθες πχ εγινα απο το κρυο εξω παγωτο ε και στον επομενο καφε με το καλο θα εχω και θερμοφορα ...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λεό!
Βάλε τις φωτός του καφέ, που είμαστε όλοι αγαπημένοι! (να σπάσει ο πάγος ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απόλυτα σύμφωνος.... άλλωστε δεν πολυ βρισκόμαστε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν πιστευω να μην ερχεσαι επειδη σ ενοχλει ο καπνος?
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο τρόπος της απάντησής σου υποδεικνύει μάλλον τις "γκαιμπελικές¨σου απόψεις. Οποιος δεν είναι Αριος στο πύρ το εξώτερον. Αν και δεν παρευρέθηκα στον καφέ παρακολουθώ την συζήτηση με ενδιαφέρον. Μέχρι τώρα κανείς καπνιστής δεν εκφράστηκε έτσι, από που το συμπερανες. Μήπως εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια;
|
|
|||
|
|||
![]()
Να είσαι καλά Κωστή. Ελπίζω να τα πούμε από κοντα.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οχι απλα εσενα σου ειναι οικεία η φασιστικη επιχειρηματολογια γιαυτο δεν σου έκανε εντύπωση. Να σε βοηθησω: 1. το δικό σου σχολιο για ρατσιστικη συμπεριφορα μη καπνιστων 2. το παραληρημα του GeorgeP 3. τα "φιλικά" ποσταρίσματα καποιων "δεν πειραζει και να ρουφηξεις λιγο εγω πληρωνω τοσα" |
|
|||
|
|||
![]()
by the way παρακαλω καποιον administrator να σβησει τον λογαριασμο μου απο το φορουμ. Εχω στειλει ηδη προσωπικο μηνυμα στον ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟ αν ανηκει σε αυτον η αρμοδιοτητα.
|
|
|||
|
|||
![]()
αντε σε περιμενουμε!
![]() |
![]() |
|
|