![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν πρόσεξες μίλησα για έμμεσο φασισμό, αν επρόκειτο για άμεσο τότε αλοίμονό μας. Η φυγή σου και μόνον από ένα φόρουμ που έχει διαφορετικής νοοτροπίας άτομα από την δική σου μας τα λέει όλα. Λυπάμαι που δεν μας γνώρισες καλύτερα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Αν και στο ''αλλου'' υπαρχουν κι αλλοι σαν κι αυτον που δεν ανεχεσαι θα πρέπει να αναρωτιεσαι τι παει ''στραβα'' στον κοσμο. Ετσι, κι επειδη δεν προκειται ποτε να βρουμε απαντηση στον παρπαανω στοχασμο, μεταξυ μας οι ανθρωποι κανουμε συμβιβασμους για να συνυπαρχουμε. Αν βαλουμε ερωτηματα του τυπου ποιος ανεχεται ποιον το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα καταληξουμε πουθενα....διοτι ΟΛΟΙ ανεχομαστε ΚΑΤΙ απο τους αλλους!!!! ..........ξερω.....παραληρω για μια ακομη φορα!! Last edited by GeorgeP; 15-12-2011 at 20:22. |
|
|
|||
|
|||
|
με ολο το σεβας προς ολους καπνηστες κε μη στη Κυπρο μια λαικη παρημια λαλη ο θκιαολος δουλια δεν ιshe τζε εγ@μουσε τα πεθκια του
επιδη δεν εχωμαι αλλα προβληματα αυτο βρηκαται να ασχολησται |
|
|
|||
|
|||
|
Το τέλος του 2011 μου φύλαγε πολλές εκπλήξεις... Ευτυχώς τρίτωσε το "κακό". Πρώτον, ξεσήκωσα φασαρία στο forum, με ποστάρισμα μου, πράγμα που λόγω του χαρακτήρα μου είναι σχεδόν αδύνατο . Δεύτερον υποστήριξα τον θρύνο στο ματς με την Άρσεναλ. (δεν είχα πιει τίποτα γιατί ως γνωστόν δεν πίνω ξύδια.) Και τρίτον συμφωνώ σε πολλά από αυτά που έχει γράψει σήμερα εδώ ο Γιώργος (GeorgeP). Ήμαρτον Κύριε τι άλλο θα δούμε...
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Βουρ στη διαγραφη κατευθειαν.. 70000000 θεματα εχει να διαβασεις και να γουσταρεις..εδω κολλησες; |
|
|
|||
|
|||
|
...
Last edited by PACO; 15-12-2011 at 22:34. |
![]() |
|
|