![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν παμε για κανενα ψαρεμα να χαλαρωσουμε λιγο...
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ωραίες, ντόμπρες, ξεκάθαρες μακεδονικές κουβέντες... Εγώ που μπαστάρδεψα λίγο το DNA μου τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα, δεν έχω παρά να προσθέσω, το κοινότυπο... +1200 ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ΜΑΡΙΕ δεν συμφωνω με την φυγη αλλα δεν συμφωνω και με το οτι το κλεινεις λες την αποψη σου και την συζητας μεχρι τελους.,.,.,., στο κατω κατω δημοκρατια εχουμε και απαιτειται ελευθερια λογου.,.,.,. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τελικά ο Νίκος πρέπει πράγματι να είναι τέρας υπομονής.........
|
|
|
|||
|
|||
|
Συγγνωμη τοοοοοοσο ''φορτωμα'' υπαρχει και πρεπει καπου να ...ξεσπασει?!
Φιλικα Τα λεμε... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
1.ότι εκεί απαγορεύεται το κάπνισμα 2.ότι με το κάπνισμα ενοχλείς τους ανθρώπους που δεν καπνίζουν και βρίσκονται στον ίδιο χώρο 3.σε όλους τους δημόσιους χώρους δεν πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα διότι δεν είσαι σπίτι σου και τελευταίο εγώ δεν προσβάλλω κανέναν όταν ζητάω να μην αναπνέω την κάπνα του άλλου .Αυτός που καπνίζει με προσβάλλει γιατί είναι σαν να μου λέει αφού σε ενοχλεί βγες έξω ή μην ξανάρθεις γιατί εμείς γουστάρουμε να καπνίζουμε .Και επειδή αναφέρθηκες σε ατυχή σύγκριση τότε να σου κα΄νω μία άλλη .Πως θα σου φαινόταν να κάνω την ανάγκη μου στο δημόσιο πάρκο απέναντι από το σπίτι σου γιατί εκεί την κάνουν όλοι? Ατυχής και αυτή βέβαια αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να σας πείσω ότι όταν κάποιο πάθος σας ή "ευχαρίστηση"σας ενοχλεί κάποιους άλλους τότε δημιουργούνται άλλα προβλήματα στην κατα τα άλλα πολύ καλή φιλία μας. Καταντήσαμε στο απρόσωπο internet να είμαστε πιο ευγενικοί από ότι στις προσωπικές επαφές μας. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Άσε ρε φίλε, σε μάθαμε να στρίβεις, να φωτογραφίζεις, να κάνεις upload στο imageshack και στο youtube και μας την λες κιόλας..... ![]() Να έρθεις να πάρεις και κείνα τα προστατευτικά γιατί μου πιάνουν χώρο στο μαγαζί... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Εσύ Καβαλιώτης δεν είσαι... ![]() ![]() ![]() ΥΓ. Θα περάσω αύριο...
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Ε !! το ξέχασα με τόσα που διάβασα παραπάνω.... σε βρήκα μπόσικο και είπα να πω και γω την εξυπνάδα μου εκ του ασφαλούς αφού ξέρω ότι δεν θα παρεξηγηθείς....![]() Έγραψα το πρωί το 2ο - 3ο ποστ και ξαναμπήκα πριν από λίγο τα διάβασα όλα σερί και η κατάσταση είναι λίγο απογοητευτική, τελικά σχεδόν όλοι βγάζουν τα απωθημένα τους εδώ μέσα προσβάλλοντας άθελα ή εσκεμμένα και γινόμαστε τελικά μαλλιά κουβάρια, κρίμα.. Σε περιμένω και για καφεδάκι...
Last edited by frits; 16-12-2011 at 00:20. |
|
|
|||
|
|||
|
αυτο ειναι κυριοι..........τα περνούν αυτα τα θεματα κάποιοι και τα κανουν προώθηση για να μας κακολογούν οτι δεν μπορούμε να συνυπαρχουμε μεσα σε ενα forum σε ενα καφε σε μια βολτα κτλ κτλ.......
|
![]() |
|
|