![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ο Γιώργος ο P.....τι ώρα δίνει;;;;;;;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αυτος θα δωσει ...πρασινο αιμα!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Την Τριτη θα τα ...λυσουμε ΟΛΑ τα ...θεματακια μας! Να'σαι σιγουρος!
![]() Τα λεμε... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΔΕΝ το ξερω το παληκαρι αλλα κααατι Με λεει οτι θα μπει στο ...''κολπο' και αυτος!
Τα λεμε... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αποστολε.....σταματά να σπαμαρεις το θεμα
![]() Θα τα πούμε;;;;;; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Τα λεμε...( ΟΠΟΤΕ και ΟΠΟΥ θες ΕΣΥ!) ![]() ![]() Εεεεειιιιιι! Πλακα Κανω...που εισαι?! ![]() ![]() Last edited by XCHALLENGE; 17-12-2011 at 21:20. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μα αυτός ο Αποστόλης! Αυτός ο Αποστόλης! ![]() Ελπίζω την Τρίτη να γνωρίζω από κοντά τον Κωνσταντίνο, να του χαρίσω ένα χαμόγελο του δικού μου Κωνσταντίνου.... |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα από δω... είμαι η Βάνα..
παιδιά αν έχετε το ραντεβού από Πέμπτη και μετά, να ξέρετε πως ο μικρός θα είναι μέσα, μιας και το πρόγραμμά του είναι πρωί Τρίτης εξωτερικά, για 1 ώρα. Και μετά Πέμπτη πρωί εισαγωγή μέχρι και Δευτέρα 26/12. Αν συμπέσουν τα ραντεβού σας, θα είναι χαρά της οικογένειας να σας γνωρίσουν από κοντά. Ο μπαμπάς του μικρού ο Γιάννης και η μαμά του η Ειρήνη, ανυπομονούν να σας γνωρίσουν (τους έχω πει τα καλύτερα!. ) Syvaris |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή δεν ξέρω τη διαδικασία με τα αιμοπετάλια και έδωσα αίμα για φίλη πρόσφατα, απαιτείται παρέλευση 3μήνου, όπως με την αιμοδοσία;
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
WelCome!!! Τα λεμε... ![]() Οποτε μπορεις στο Ελπις βολτα για τσεκαρισμα και λογικα δινεις σε ~1 εβδομαδα... ( Ελα την Τριτη 20/12 θα'μαστε ...πολλοι/πολλες!!!) Last edited by XCHALLENGE; 17-12-2011 at 21:18. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για να ετοιμαζόμαστε για τα ΝΕΑ τεκμήρια | vaggel | Ελλάδα | 3 | 03-11-2011 18:48 |
Ηράκλειο, Νοτιοδυτικός δρόμος, για τα Βόρειοανατολικά | Eftixis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 94 | 18-05-2011 13:01 |
Ηράκλειο: Έβγαλε γυμνό στο δρόμο τον εραστή της γυναίκας του! | S.T | Επικαιρότητα | 28 | 30-09-2010 21:01 |
Bοήθεια από άγνωστο στον δρόμο και το Παιδί που Δουλεύει στο Θέατρο | Μάκης | Κοινωνική ευαισθησία | 46 | 21-08-2010 00:36 |