![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Την Τριτη o.k. ...κομπλε οι 3 θεσεις αιμοπεταλιοδοσιας...
Τεταρτη, Πεμπτη, Παρασκευη κ.ο.κ. τι ΘΑ γινει ? Θα κανουμε ενα ...''ντου'' να τις ...καβατζοσουμε?! Να'ταν ΜΟΝΟ ο Κων/νος μεσα εκει...''Μακαρι'' αλλα ...δεν ειναι μονος του!!! Τα λεμε... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
κάνω ο,τι μπορώ. Οι γνωριμίες του skippy είναι το κάτι άλλο, με έχουν φτάσει θεσ/κη και συνεχίζω. βέβαια το φορουμ μας με έφερε αλεξ/πολη-κρήτη σε 2 ώρες, ούτε πτήση της ολυμπιακής να ήταν (χωρίς τις καθυστερήσεις) |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το 10% των ...~5500 μελών του gsforum (μας) θέλω... ...άγαλμα της bmw θα έβαζε η Μαριάννα στο προαύλιο! Τα λεμε... |
|
|
|||
|
|||
|
παλιακαρια θα μπορουσαμε να κλεισουμε ενα ραντεβου την Πεμπτη Απογευμα ή την Παρασκευη Πρωι (μεσημερι φευγω για χωριο) για να δωσω...???
δινω χρονια (απο 18 εθελοντικα και μη αλλα τον τελευταιο χρονο ομως το εχω αμελησει) αιμα...αλλα αιμοπεταλια δεν εχω δωσει ποτε...μπορει καποιος να με ενημερωσει τι και πως...και κυριως αν χρειαζεται να κανω κατι πριν ωστε να μπορεσω να δωσω...??? σε ποιο νοσοκομειο ή σε οποιο να ειναι...!!! Ευχαριστω Ευγενιος... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ΕΛΠΙΣ, 210-7703789 ή τηλ. την Βανα/Syvaris... Να'σαι καλα! Τα λεμε...
|
|
|
|||
|
|||
|
Για να ετοιμαζόμαστε για αύριο καπνιστές, μη καπνιστές κι οι ευρισκόμενοι σε διαδικασία απεξάρτησης!
Και φυσικά κάθε νέα προσφορά είναι επιθυμητή και καλοδεχούμενη. Κι ας ευχηθούμε μετά την αποθεραπεία του Κωνσταντίνου να συνεχίσουμε την προσπάθεια για όλα τα παιδάκια που έχουν ανάγκη την αγάπη μας.... |
|
|
|||
|
|||
|
μια σημειωση...για να ειστε σιγουροι...δεν ξερω αν εχει αναφερθει σε προηγουμενο ποστ...
μετα απο επικοινωνια μου με την Βανα, μου ειπε... πριν παμε να δωσουμε αιμοπεταλια...θα πρεπει πρωτα να εχουμε κανει ελεγχο αιματος σε ενα οποιοδηποτε νοσοκομειο το οποιο θα παρει μια μερα περιπου για να βγουν τα αποτελεσματα...αν καταλαβα καλα χωρις αυτο δεν μπορουμε να δωσουμε...δεν ειναι δλδ οπως το αιμα που απλα σημειωνεις το ερωτηματολογιο...!!! αρα εγω ισως να μην προλαβω να δωσω πριν τα Χριστουγεννα...θα προσπαθησω να προλαβω...μιας και θα λειπω στο ενδιαμεσο...αν οχι θα παω με το που θα γυρισω... οπως και να εχει μπραβο για ολη την προθυμια ολων σας...ετσι πρεπει να ειναι... και απο τα βαθυ της καρδιας μου περαστικα στον Κωνσταντινο και σε ολα τα παιδακια...!!! Last edited by asotosios; 19-12-2011 at 14:18. |
|
|
|||
|
|||
|
με την ευκαιρια θα ηθελα να προτεινω την καθιερωση μιας αιμοδοσιας μεσω του φορουμ...2 φορες τον χρονο για αιμοδοσια...!!!
πιστευω οτι θα υπαρχει μεγαλη συμμετοχη... και ακομα και εμεις που το ξεχναμε δεν προλαβαινουμε θα μπορουσαμε να οργανωθουμε...!!! Last edited by asotosios; 19-12-2011 at 14:22. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τα λεμε... Last edited by XCHALLENGE; 19-12-2011 at 15:03. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ευγένιε καλησπέρα προσπάθησα το πρωι να επικοινωνήσω στο τηλ 210-7703789 που είναι για ρεντεβού αλλά δεν το σήκωνε κανείς. Θα ξαναπροσπαθήσω αύριο, αν και τα παιδιά gsmaniac-ntinopoulos-ortho-xchallange θα είναι αύριο στο νοσοκομείο για αιμοπεταλιοδοσία . Θα προσπαθήσω να απαντήσω στις ερωτήσεις σου αύριο, αν και πιστεύω ο Απόστολος να με προλάβει να ρωτήσει και να σε ενημερώσει. Ευχαριστώ.. αύριο τα νεότερα. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Για να ετοιμαζόμαστε για τα ΝΕΑ τεκμήρια | vaggel | Ελλάδα | 3 | 03-11-2011 19:48 |
| Ηράκλειο, Νοτιοδυτικός δρόμος, για τα Βόρειοανατολικά | Eftixis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 94 | 18-05-2011 14:01 |
| Ηράκλειο: Έβγαλε γυμνό στο δρόμο τον εραστή της γυναίκας του! | S.T | Επικαιρότητα | 28 | 30-09-2010 22:01 |
| Bοήθεια από άγνωστο στον δρόμο και το Παιδί που Δουλεύει στο Θέατρο | Μάκης | Κοινωνική ευαισθησία | 46 | 21-08-2010 01:36 |