![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά δε κάνει να αντιδικούμε για μάρκες γιατί στο τέλος θα ομοιάζουμε με τους άλλους που πάνε στο γήπεδο και πλακώνονται και βρίζονται για τις ομάδες το οποίο το θεωρώ τελοίως κουτό
![]() Γενικότερα ο Έλληνας δένεται με τα σίδερα και πολλές φορές τελοιοποιεί αυτό που έχει γιατί είναι ευχαρηστημένος. Προσωπικά πιστεύω πως κάθε εταιρία έχει βγάλει κάποια μοντέλα τα οποία είναι best seller και κάποια άλλα τα οποία είναι πατάτεςseller ![]() Δεν υπάρχει πιστεύω Η εταιρία....(όχι δε προσβάλω τη χόντα ![]() μηχανήματα βγάζουνε κάποια είναι καλά και κάποια όχι. έχω μήνει στο δρόμο μία φορά από χόντα cbr 1000(πηνία) από Σουζούκι χαγιαμπούσα(Καδένα εκκεντροφόρου!!!! εντάξει μπορεί να έφταιγε και ο μάστορας που είχαμε αλλάξει εκκεντροφόρους) τη σημαινει ότι τα χόντα και σουζούκι δεν ειναι καλές μοτοσικλέτες Νομίζω ότι οι μοτοσικλέτες είναι σα τις γυναίκες άλλος τις γουστάρει μοντέλα ψηλές αδύνατες άλλοι τις γουστάρουν νταρτάνες με πιασίματα(r1150gs) μα για γυναίκες θα μαλώνουμε τώρα???? Μάλλον ξέφυγα το γ@μησ@ το θέμα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Υ.Γ. Αλλα αν σε δω στον δρομο να εχεις κάποιο προβλημα επειδη καβαλας Σουζουκι κι εγω Χοντα ΔΕΝ θα σταματησω να σε βοηθησω!! Ετσι για να σου δειξω εγω επειδη δεν θελω να ξερω για Σουζουκι!!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
BMW θα ξαναπάρω,ετοιμάζομαι να σκάσω 22.000χιλ για GT 1300 και θα δοκιμάσω και άλλες εταιρίες και άλλες μηχανές αρκεί να είμαι καλά.Και ευτυχώς που υπάρχουν πόρτες και αγγελίες να ψωνίζει ο κόσμος ![]() |
![]() |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΔΗ | PITS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 30 | 23-05-2009 19:18 |
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ | Gazi | Κράνη | 12 | 23-05-2009 13:39 |
Ευφυές σύστημα πλοήγησης της ΒΜW | syan | Αυτοκίνητο | 2 | 19-03-2009 23:09 |
ΒΜW Lo Rider!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 2 | 07-03-2009 13:54 |
ΒΜW Σειρά 7 | riko46 | Αυτοκίνητο | 5 | 15-12-2008 20:43 |