![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
όμορφο αποτέλεσμα........μπράβο παίδες
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
1) οι βαλίτσες είναι κολλημένες μέσα και έξω ( δεν υπάρχουν πριτσίνια) 2) δεν υπάρχουν γωνίες κούφιες ( δηλαδή τα λάστιχα προστατεύουν μόνο για χτυπήματα και γρατσουνιές) 3) όλο το κουτί κλείνει αεροστεγώς ( άρα δεν μπάζει ούτε νερό ) 4) τα λάστιχα είναι κατασκευασμένα από εμάς ( χειροποίητα ) 5) το επόμενο μοντέλο θα φοράει κλειδαριές ενσωματωμένες πιθανών όλες θα ανοίγουν με ένα κλειδί 6) θα είναι ντυμένη από μέσα η κάθε βαλίτσα 7)δεν θα σκάει κανένας 800 η 1000 ευρώ όπως γίνεται σήμερα ελπίζω να σε κάλυψα μέχρι το σημείο που προχωρήσαμε την πρώτη βαλίτσα τα υπολοιπα λιγη υπομονη!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ενα μπράβο στo παρεάκι, για ολο το project.
|
|
|||
|
|||
![]()
Aρκετες ιδεες οσο αφορα την κατασκευη, τα πλαστικα καθως και κλειδαριες, βασεις στηριξης, μπορειτε αν παρετε και απο τον Ρουμανο, που ΕΔΩ ,δειχνει ολη τη διαδικασια παραγωγης των αλουμινενιων βαλιτσων που φτιαχνει (καθως και τις μητρες για τα πλαστικα προστατευτικα)
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο παιδια!!!!!
Πολυ καλη δουλεια,προσεγμενη και με μερακι!!! Παρακολουθω απο κοντα το θεμα αφου ψαχνομαι για αγορα τριπλετας (εχω καταληξει στις Hollan-Nomada Pro με top case της ιδιας εταιριας 64lt) Εγω θα ηθελα να ρωτησω τα εξης(αν τελικα το project προχωρισει και κανετε πωλησεις): 1) Θα υπαρχει η δυνατοτητα (με εξτρα χρεωση φυσικα) να γινεται ανωδιοση ή ηλεκτροστατικη βαφη (σε μαυρο με ενδιαφερει); 2) Υπαρχει σκεψη για να φτιαξετε ασυμετρη την μια βαλτσα (για την εξατμιση); 3) Θα προχωρισετε και στην κατασκευη top case; 4) Θα υπαρξει μελετη για την κατασκευη βαλιτσων σε διαφορες χωρητικοτητες; |
|
|||
|
|||
![]()
.....βλεπω ομαδικη αγορα
![]() καλη δουλεια και συγχαρητηρια στα ελληνικα χερια και μυαλα! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Last edited by sid2011; 19-12-2011 at 16:23. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Ανυπομωνω να δω την τελικη μορφη του project.... Ειμαι εν δυναμη ενας απο τους υποψιφιους αγοραστες σας!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Να την πετάξω την "κακία" μου;Ο εμπνευσμένος συνφορουμίτης δημιουργός/κατασκευαστής είναι αδελφός "Transalpόβιος"
![]() ![]() ![]() Αναμένω συνέγερση για να δώσω παραγγελία-έρχομαι "σα παν" και για τσίπουρο βέβαια. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερώτηση για χούφτες και βάσεις βαλιτσών.... | Aggelos-Syros | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 16-05-2011 08:19 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | SenseiG | Υγεία | 23 | 12-03-2011 14:40 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | MARK | Υγεία | 2 | 09-03-2011 18:09 |
βασεις πλαστικών βαλιτσών 850-1100-1150 | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 0 | 29-04-2010 08:50 |
Δείτε τον τρόπο κατασκευής των ελαστικών | skippybi | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 9 | 04-12-2009 10:18 |