![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σε εξωτερικό HD,φορμαρισμένο με mac είχα αποθηκεύσει φωτογραφίες της τελευταίας 5ετιας. Ενώ βρισκόταν σε λειτουργία, κάποιο χέρι (όχι δικό μου) τον έσπρωξε και προσγειώθηκε άτσαλα στο πάτωμα. Μετά την πτώση δεν ξανά αναγνωρίστηκε ούτε από mac ούτε από pc. To ερώτημα προς τους επαίοντες είναι: Ανακτώνται τα αρχεία, και εάν ναι πόσο περίπου θα κοστίσει το project;
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν ανακτηθει λιγοτερο απο το 80% εχεις το δικαιωμα να αρνηθεις την χρεωση της ανακτησης αλλα δεν παιρνεις κανενα αρχειο. Αν θελεις τον δισκο πισω πληρωνεις 50 ευρω για τη διαδικασια της επιστροφης του. Αν γινει επιτυχης ανακτηση μεσα στα 1200 ευρω συμπεριλαμβανεται και νεος δισκος. Η ανακτηση γινεται στο εξωτερικο σε εργαστηριο της Seagate, αλλα εξυπηρετει ολες τις μαρκες και τα μοντελα σκληρων δισκων. Εννοειται οτι η εγγυηση του δισκου παυει να ισχυει μετα την ανακτηση δεδομενου οτι εχει ανοιχτει. Κοιταξε εδω... http://www.oktabit.gr/data_recovery_info.asp Last edited by Gemat; 23-12-2011 at 09:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Με βρισκεις στο αεροδρομιο για να πεταξω...Υπαρχει λυση αλλα δεν ειναι του παροντος...Καλες γιορτες
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Μια άλλη λύση είναι να πάρεις έναν άλλο παρόμοιο δίσκο βγάζεις την ηλεκτρονική πλακέτα από τον καινούργιο την τοποθετείς στον παλιό και είσαι ΟΚ . ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Εξαρτάται πιο εξάρτημα έχει πρόβλημα... Είναι πλακέτα...?? Η έχουν στραβώσει/κολήσει οι κεφαλές...??
Αν είναι πλακέτα (που μάλλον δεν είναι) είναι πιο απλά τα πράγματα όπως είπε ο Μήτσος παραπάνω! Πριν από κανα χρόνο ένας συνάδελφος με όμοιο πρόβλημα μου τον έφερε... τον έκανα βίδες μέχρι που έφτασα στο μηχανισμό των κεφαλών... τις ίσιωσα με μυτοτσίμπιδο... τις κούνησα λίγο προσεκτικά και όταν τον έκλεισα δούλεψε κανονικά... Πήρε backup τα data του σε άλλο δίσκο αλλά δεν τον άλλαξε ποτέ... δουλεύει από τότε... ![]() Προσοχή ΔΕΝ πρέπει να πάει μέσα καθόλου σκόνη!!! Κόστος 0 ευρώ !! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...πολυ δυσκολα να πετυχει σε καινουργιο δισκο. Μεχρι πριν 5-6 χρονια ειχε καλα ποσοστα επιτυχιας αλλα οχι πια.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ειλικρινά πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση να επιλέξει κάποιος αυτή την οδό...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιατί όχι;;;; Εγώ (με πόνο ψυχής) θα το έκανα. 5 χρόνια αρχεία είναι αυτά ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάνο αυτό που κάνω εγώ δεν είναι λύση στο πρόβλημά σου το τωρινό, αλλά μπορεί να σε προφυλάξει στο μέλλον. Έχω 2 τέτοιους HD (είναι πάμφθηνοι πλέον με 1ΤΒ χωρητικότητα) με τα ίδια δεδομένα και στους δύο και τους ακουμπάω, πάντα μα πάντα στο πάτωμα, είτε είναι σε λειτουργία είτε όχι. Αυτό είναι αξίωμα.
Θα σου έλεγα ότι μερικά σημαντικά αρχεία τα φυλάω και σε τρίτο HD, αλλά ίσως το θεωρήσεις υπερβολή. "Σώζω" έτσι όμως αρχεία από τις αρχές του '90. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σχέδιο εξέγερσης λαθρομεταναστών σε εξέλιξη με αφορμή τους απεργούς πείνας. | ckalfas | Ελλάδα | 24 | 05-03-2011 15:23 |
Η εξήγηση του οφσάιτ.. | Carduelis | Ανέκδοτα | 18 | 09-12-2010 15:27 |
Μου εξαφανίζονται τα θέματα!!! | gandreas | Ιδέες και σχόλια. | 64 | 04-12-2010 12:28 |
Η πιο τρελή εξήγηση στην αστυνομία | wolferin | Αστεία Video | 5 | 06-10-2009 19:56 |