|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χριστουγενιατικο Bazaar....
Τα ίδια με τον Thanos-GS είδα και εγώ.
Στην πραγματικότητα, οι προσφορές μπορεί να ακούγονται μεγάλες αλλά δεν είναι καθώς το εμπόρευμα είναι παλιό. Από την άλλη στα streetάδικα δερμάτινα υπάρχουν ευκαιρίες γιατί δεν επηρεάζονται τόσο από την παλαιότητα. Σε αυτά, έχει ποικιλία και καλές εκπτώσεις, με την χαμηλότερη τιμή να ξεκινά από τα 250-300€. Κατά τα άλλα η Motokinisi πρέπει να κάνει καλύτερες προσφορές αν θέλει να ξεστοκάρει. Last edited by iagos; 22-12-2011 at 16:47. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
perasa ki egw proxtes,xasimo xronou..symfwnw apolyta mazi sou file thano-gs
|
|
|||
|
|||
ειχα παει και εγω την περασμενη εβδομαδα,δεν ειναι κακο το γεγονος οτι εχει πιο παλαια σχεδια ,αλλα οτι τα δινει σε τιμες 2011 !!αν τις κατεβαζε αρκετα ισως να γινοτανε κατι....
|
|
|||
|
|||
Yστερα απο σημερινη εκτεταμενη ερευνα του εμπορευματος ,μπορω να πω οτι οντως τα σχεδια ειναι παλαιοτερα,πραγμα το οποιο δεν με ενοχλησε προσωπικα στα ειδη ρουχισμου.Τα κρανη ομως ειναι αρκετα παλαιοτερα και πολυκαιρισμενα.Τα ψωνια μου παντως τα εκανα ,και εξασφαλισαμε και ενα καλο δωρακι για την πιτα μας οταν γινει με το καλο....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
thanks Θαναση . για να ειμαστε και λιγο ψιλλιασμενοι |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πίσω φως φρένου σε ρόλο Χριστουγενιάτικου δέντρου! | Andreas_F800GS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 34 | 21-11-2011 13:23 |
Πως ήταν οι αισθητήρες παρκαρίσματος 1ης γενιάς | frin | Αστεία Video | 21 | 05-10-2011 11:37 |
bazaar πετρου ραλλη??? | lostre7 | Γενικά - Αναβάτης | 2 | 27-03-2010 23:38 |
Χριστουγενιάτικα... | NLS | Διάφορα | 1 | 26-12-2009 14:20 |
13 Δεκεμβρίου 2009 - Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τα αδέσποτα ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ζώα | 7 | 30-11-2009 18:43 |