![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
να εισαι καλα ! χρονια πολλα
![]() ειναι μοδελο 2000 με 28000 χιλιαδες χλμ οσο αφορα τα πηνεια ,το διαβασα και εγω ! για την δουλεια μου εχω glx . δεν θα το τολμησω να ριξω αλλα χρηματα ,γιατι πρωτον θα παω φυλακη , και δευτερον η χρηση θα ειναι μονο βουνο ![]() ![]() βρε που με τρωει ο ποπος
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Για χαλαρή βολτίτσα, άντε και κάτι παραπάνω κάνει, άμα θες να του πιείς το αίμα ξέχνα το.... Ένα θέμα για το χώμα είναι και οι αναρτήσεις και κοστίζουν... Για το χώμα ένα XR είναι καλύτερο, πιο κοντό κιβώτιο και πιό ανθεκτικό μηχανάκι αλλά κοστίζει κάτι παραπάνω... Το κακό είναι ότι τέτοια μηχανάκια είναι γενικώς ξεζουμισμένα....
|
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπον να ξομολογησω και εγω την επιθυμια μου!
Και εγω σκεφτομαι ενα 250 τυπου ον-οφ!! Και εχω σταμπαρει το TTR καθως και WR, DTR, DR, DT.... Δεν ξερω τι θα κανω, αλλα για μια εντουροβολτα με σχεδον 0 συντηρηση ειναι καλα! |
|
|
|||
|
|||
|
ρε θανασακο ασε ρε φιλε το car.gr και ελα εξω ρεεε!!!
κλιμεντι Νο2 Εεεε?? Σταυρο (φριτσ) Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! αρχιζω και μαθαινω σιγα σιγα! θα σε δω απο κοντα για το φακο και για αποριες που σημειωνω! Last edited by loukas; 26-12-2011 at 21:46. |
|
|
|||
|
|||
![]() Λουκά φοβερή φωτογραφία.... ![]() Πάντως αυτό δεν μοιάζει με TTR .... ![]() |
![]() |
|
|