![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπονννν.... το πηρα το μηχανακι....το μοτερ μυριζει καινουργιλα...το σασμαν βουτυρο...και το τιμολογιο 313€....μια χαρα δηλαδη
![]() ![]() ![]() ![]() ξερετε ξανα στρωσιμο απο την αρχη με αρωματα απο καμενα κερια ![]() ![]() το μοτερ ηρθε κουτα μαζι με ΟΛΑ τα παρελκομενα απο κιβωτιο μεχρι μπουζι. και εδω ειναι που λενε ΓΙ΄ΑΥΤΟ BMW!!! ετσι να σκανε κατι σχιστοματιδες απο το κακο τους που μεσα στην εγγυηση πετανε χαρταετο ![]() παρεα για βολτουλα???? εε τι λετε οι εδω κοντα??? |
|
|
|||
|
|||
|
Nα και ένα ευχάριστο γεγονός !! Καλό στρώσιμο !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Αν θες ομως καφε στο διαλειμμα κατι θα κανουμε!! Last edited by paschalis; 08-11-2011 at 15:39. |
|
|
|||
|
|||
|
Καλο στρωσιμο φιλε και παλι καλα να λες που την εβγαλες σχετικα φτηνα!!!
Να αρχισω να ανησυχω και εγω αραγε?? ![]() (14000+ χλμ) |
|
|
|||
|
|||
|
ΚΑΛΟ ΣΤΡΟΣΙΜΩ ΦΙΛΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
|
|
|
|||
|
|||
|
Οχι σχετικά μονο με τα δεδομένα της ζημιάς Τσαμπα την έβγαλα και βασικά ειναι το μοτερ καινουριο και οχι επισκευασμενο με αμφίβολη μακροζωια.
Τωρα το κανω και πιο σωστο στρωσιμο απο το προηγούμενο γιατι μην ξεχνάμε οτι ειναι και το πρώτο μηχανάκι μου και όταν το πηρα ήμουν ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετος. |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο φίλε, τέλος καλό όλα καλά!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
καλησπέρα παιδιά? έχω και γω ένα f650 gs του 2009 (twin). εδώ και λίγες μέρες άρχισε να μπερδεύει όταν άνοιγα το γκάζι απότομα σαν να έμπαινε κόφτης. ενώ εχτές το βραδυ το πήγα μια βόλτα και δεν έδειξε τίποτα λες και είχε φτιαχτεί, σήμερα το πρωί το πήρε ο διάολος και άρχισε να σβήνει στο ρελαντί και να κάνει σκασίματα από την εξάτμιση. ΕΧΩ Χ@ΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ. έχει κανεις ιδέα τι σκ@τά μπορεί να είναι?
Last edited by nikos-x; 27-12-2011 at 15:43. Λόγος: Greeklish to Greek |
|
|
|||
|
|||
|
βενζινες...
|
|
|
|||
|
|||
|
Αλήθεια είναι............
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| να ειναι αραγε αληθεια; | lepanto | Ανέκδοτα | 4 | 22-09-2011 20:15 |
| τι εταιρεια ειναι; | κουτσαφτης βασιλης | Ένδυση | 15 | 17-11-2009 23:38 |
| Αυτο τωρα ειναι αστειο????? | Kwstas_kef | Κόσμος | 5 | 06-10-2009 00:49 |
| Τι ειναι χειροτερο? | Kwstas_kef | Ανέκδοτα | 8 | 07-09-2009 09:30 |
| ειναι τελειως τρελοι................. | Alext | Χιούμορ | 0 | 10-07-2009 00:39 |