28-12-2011, 16:19
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
|
|
Απάντηση: Ετσι σαν ξεπροβόδισμα της χρονιάς...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko
Και θέτω το ερώτημα: Ποιό το όφελος του κράτους να οδηγηθούν στην εξαθλιωση οι πολίτες του; Δηλαδή άντε να δώσεις την μηχανή σου, το αυτοκίνητό σου, άντε στο φινάλε και το σπίτι σου, μην πώ και τον κ*λο σου ,τι γίνεται μετά μπορείτε να μας πείτε; Γενική κατάρευση, σβήσιμο από τον χάρτη και .....μπήκαν στην πόλη οι οχτροί; Τις εορταστικές μέρες που περνάμε θα έπρεπε τα μηνύματα που θέλουν ορισμένοι να περάσουν να είναι πιό αισιόδοξα.
|
Φίλε μου το ορισμένοι έχει ονοματεπώνυμο, Γιάννης Αγγελάκης. Και δε θέλω να περάσω κανένα μήνυμα, διαπιστώσεις κάνω. Οποιος θέλει συνεχίζει να ζει στον κόσμο του και να πιστεύει ότι θέλει. Η πραγματικότητα είναι αυτή όσο και να μην τη θέλουμε.
Θα μπορούσα να γράψω, εορταστικές μέρες γαρ, ότι το 2012 θα ξημερώσει καλύτερο, όλοι οι άνεργοι θα βρουν δουλειά, δε θα πληρώσουμε άλλα χαράτσια διότι η χώρα σώθηκε κι άλλα τέτοια. Ποιό θα ήταν το όφελος;!
Φίλε μου δεν ξέρω τι επάγγελμα έχεις και σου εύχομαι να μην νιώσεις την κρίση, ερχόμενος εγώ όμως σε άμεση επαφή με πολύ κόσμο η εικόνα είναι τραγική. Οταν βλέπεις εκκαθαριστικά δεκαπενθήμερου, πριν τα Χριστούγεννα, στα 170 ευρώ, με 3 παιδιά, μάλλον δεν υπάρχουν περιθώρια αισιοδοξίας.
|