![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
καλή χρονιά να έχουμε!!!
μην ξεχνάμε τα ραντεβού μας για τα αιμοπετάλια. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Οποια φωτο και να κοιταξεις ειναι η Ανατολη απο τον προ-προ-θαλαμο του χειρουργειου στο Παιδων! ![]() [quote=Syvaris;556531]καλή χρονιά να έχουμε!!![/quote] Θα εχουμε Βανα, ολοι μας και εδω και ΕΚΕΙ! Τα λεμε ...ΕΚΕΙ και του χρονου! . . . . Ενας ...KTMμας μας ''πηρε'' την πρωτια! Το νου μας για την δευτερη θεση! Last edited by XCHALLENGE; 30-12-2011 at 00:09. |
|
|
|||
|
|||
|
Σήμερα σώθηκε αιμα απο φίλο στο Ιπποκράτειο στην Θεσσαλονίκη
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
+1...ωραιος! Περικλη -αν δεν εδωσες και μπορεις - ελα 3 Γεναρη πρωι στο Ελπις... Τα λεμε...ΕΚΕΙ! Αν το αποφασισεις ΔΕΝ χρειαζεσαι ραντεβου...εχουμε τα ..''μεσα''! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πάλι οργανώνεις πρωινάδικο?????
Μενεγάκη μου, εσύ.... σόρυ, Αποστολάκη μου ήθελα να πω!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
...Μουσιτσα μου ΙΣΩΣ?! ![]() Τελευταια εργασιμη Καλη_Μερα! ![]() Τα λεμε... Last edited by XCHALLENGE; 30-12-2011 at 09:58. |
|
|
|||
|
|||
|
δυσκολο Δευτερα πρωι.Την επομενη εβδομαδα οπου θα αδειευομαι(αχαχαχαχα) οτι θετε
|
|
|
|||
|
|||
|
Ο skippybi πήγε σε μια εκτακτη επίσκεψη σε γιατρό (η Μαρία με ιωσούλα) και γύρισε με 1 φιάλη αίμα για τον Κωνσταντίνο...
+1 . . . υπέρ πάντων ο αγών ευχαριστούμε Βασίλη. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φιλη μου καλη, υπαρχουν Ανθρωποι και ανθρωποι! Και ...θεμε πολλους απ'τους πρωτους! ![]() Μπραβο στην Πατρα λοιπον! ![]() Τα λεμε... |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Για να ετοιμαζόμαστε για τα ΝΕΑ τεκμήρια | vaggel | Ελλάδα | 3 | 03-11-2011 19:48 |
| Ηράκλειο, Νοτιοδυτικός δρόμος, για τα Βόρειοανατολικά | Eftixis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 94 | 18-05-2011 14:01 |
| Ηράκλειο: Έβγαλε γυμνό στο δρόμο τον εραστή της γυναίκας του! | S.T | Επικαιρότητα | 28 | 30-09-2010 22:01 |
| Bοήθεια από άγνωστο στον δρόμο και το Παιδί που Δουλεύει στο Θέατρο | Μάκης | Κοινωνική ευαισθησία | 46 | 21-08-2010 01:36 |