![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η ...εντοπιότητα είναι και ...μόρια στον Α.Σ.Ε.Π.? ![]() ![]() ![]() Δημήτρη, δεν έχω gsa καρδιά μου , δεν την φτάνω, gs έχω.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
μαγιώ θα πάρουμε οπωσδήποτε έχεις δοκιμάσει μπάνιο υπό βροχή είναι τέλειο
|
|
|
|||
|
|||
|
Προτείνω το Σαββάτο το πρωί καφέ στον Κόρφο Κορινθίας.
Για όσους θέλουν μετά φαγητό σε κάποιο από τα χωριά γύρο από την Επίδαυρο. Και καφέ μετά στο Κολιάκι στο αγνάντι με θέα το Σαρωνικό. ![]() Κόρφος Κορινθίας Όσοι πιστή της μοτοσυκλέτας προσέλθετε. 1. Κύρος Γρανάζης ................................................................ R1200GS 2. Kostas366 ....................................................................... R1150GSA 3. Yiannis ........................................................................... F800GS ? 4. Margot ........................................................................... F650GS 5. vasorfa........................................................................... R1200GSA 6. Αναχώρηση από τα διόδια Ελευσίνας στης 10:15. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μαργαρίτα μου έχεις δίκιο σε όλα!!!!! ![]() Και το μπάνιο υπό βροχή είναι υπέροχο και ζήλεια υπάρχει, γιατί δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να ακολουθήσουμε. ![]() Εύχομαι να περάσετε καλά, όπως πάντα άλλωστε στις εξορμήσεις μας και να μας κάνετε να ζηλέψουμε ακόμα περισσότερο με τις φωτό που θα μας δείξετε!!!! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
καλά να περάσετε και περιμένουμε φωτογραφίες να ζηλέψουμε!!!!!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά τι έγιναν οι φωτογραφίες
![]() ![]() Θα περιμένουμε πολύ ακόμα για να κάνουμε τους φίλους μας που δεν ήρθαν να ζηλέψουν![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Συμφωνω απολυτως!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
υπομονή φτιάχνονται τα τεύχη.....
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Έχουν πάει σε ιδικό εμφανιστήριο στην ιαπωνία και αργεί η κουριερ να τις επιστρέψει .....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καφεδάκι στον Κόρφο Κορινθίας την Κυριακή 14/6/09 | wolferin | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 33 | 17-06-2009 23:37 |
| ο Τοτός στον γιατρό | georgekostas | Ανέκδοτα | 8 | 05-06-2009 16:57 |
| Πρωτομαγιά στον Πάρνωνα | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 17 | 20-05-2009 11:09 |
| ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ στον Alfa7 | EOD-K9 | Κοινωνική ευαισθησία | 39 | 20-05-2009 10:31 |
| Περαστικά στον PortoLeone | GS_maniac | Κοινωνική ευαισθησία | 36 | 09-01-2009 23:40 |