![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ο λόγος που το ποστάρω είναι το ότι σήμερα είδα ένα ντοκυμανταίρ στο discovery channel σχετικα με την KAWASAKI το οποίο ναι μεν με εντιπωσίασε λόγο τεχνολογίας που εφαρμόζεται(ρομποτικής) στην γραμμή παραγωγής αλλά με χάλασε το ότι στην πορεία χάθηκε ο χαρακτήρας που είχαν τα πρώτα KAWA!
![]() Tο ίδιο βέβαια έγινε και με τα HONDA όπως έχω παρακολουθήσει σε ανάλογο ντοκιμανταίρ ![]() Άραγε το ίδιο συμβαίνει και με τα δικά μας γαϊδουρια; Οι έχοντες αυτά τι πιστεύουν; ![]() Εγώ πάντως-αν και είμαι λίγο ρετρο στην γαϊδούρα μου πάντα κάτι μου αρέσει και ας με ταλαιπωρεί εννίοτε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Σ:δυστυχώς ζούμε σε μια εποχή φαίνεται που όλα θυσιάζονται στο βωμό του κέρδους τελικά και αυτό δεν είναι καλό!
|
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Όσο μεγαλώνει τόσο ξεσαλώνει...... | frits | Ελλάδα | 43 | 02-12-2011 03:14 |
| Πόσο απρόσωπη ήμαστε τελικά στο διαδίκτυο!! | evan400f | Διάφορα | 9 | 31-08-2011 12:12 |
| 20πλάσιο πρόστιμο για όσους δεν πληρώνουν διόδια | moby_gr | Ελλάδα | 33 | 13-01-2011 22:01 |
| Όση περισσότερη τηλεόραση βλέπουν τα νήπια τόσο μεγαλύτερα προβλήματα έχουν αργότερα | MARK | Υγεία | 2 | 04-05-2010 18:54 |
| Όσο υπάρχουν ..... ηλίθιοι !! (δείτε όσο αντέξετε) | frits | Αστεία Video | 10 | 29-01-2010 11:59 |