GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Γενικά - Μοτοσυκλέτα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 04-01-2012, 15:42
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: ΒΜW G650GS,orient luxus 26'-adve
Question Πόσο χαρακτήρα έχουν τα προπελοφόρα;

Ο λόγος που το ποστάρω είναι το ότι σήμερα είδα ένα ντοκυμανταίρ στο discovery channel σχετικα με την KAWASAKI το οποίο ναι μεν με εντιπωσίασε λόγο τεχνολογίας που εφαρμόζεται(ρομποτικής) στην γραμμή παραγωγής αλλά με χάλασε το ότι στην πορεία χάθηκε ο χαρακτήρας που είχαν τα πρώτα KAWA!
Tο ίδιο βέβαια έγινε και με τα HONDA όπως έχω παρακολουθήσει σε ανάλογο ντοκιμανταίρ
Άραγε το ίδιο συμβαίνει και με τα δικά μας γαϊδουρια;
Οι έχοντες αυτά τι πιστεύουν;
Εγώ πάντως-αν και είμαι λίγο ρετρο στην γαϊδούρα μου πάντα κάτι μου αρέσει και ας με ταλαιπωρεί εννίοτε
Υ.Σ:δυστυχώς ζούμε σε μια εποχή φαίνεται που όλα θυσιάζονται στο βωμό του κέρδους τελικά και αυτό δεν είναι καλό!
Reply With Quote
Παλιό 04-01-2012, 19:50
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ's Avatar
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Ο/Η ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV - R 1200 RT - X9 500 EVO - VESPA 200E '86
Προεπιλογή Απάντηση: Πόσο χαρακτήρα έχουν τα προπελοφόρα;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Υ.Σ:δυστυχώς ζούμε σε μια εποχή φαίνεται που

όλα θυσιάζονται στο βωμό του κέρδους τελικά και αυτό δεν είναι καλό!

Φίλε Γιώργο,

αυτό είναι αλήθεια, αλλά είναι και κάτι που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα ...

Οπότε, απόλαυσε την γαϊδουρίτσα σου όσο μπορείς και "δύνασαι" ...

.
Reply With Quote
Παλιό 04-01-2012, 23:20
adventure Ο/Η adventure βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Ζάκυνθος
Μoto: BMW 1150GS Adventure Βασιλομήτωρ των ADV

Δυστυχώς Γιώργο σε όλες τις κατά κόρον βιομηχανίες παραγωγής μηχανοκίνητου δεν υπάρχει ο ρομαντισμός κατασκευής μόνο της παραγωγής .

Οπότε κράτα τον ρομαντισμό και την απόλαυση της οδήγησης της μοτοσυκλέτας σου και κοίτα μπροστά .

Reply With Quote
Παλιό 05-01-2012, 00:48
ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ Ο/Η ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Μoto: BMW K1200S BMW F800ST

Έχει δει κανείς σας την γραμμή παραγωγής της ducati .........? μιας και μιλάμε για ρομαντσο........
Reply With Quote
Παλιό 05-01-2012, 17:59
spyrval Ο/Η spyrval βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Μoto: F650 GS 2006

Ο "χαρακτήρας" στις μηχανές είναι κάτι το υποκειμενικό κατά τη γνώμη μου. Έχω ακούσει κατά κόρον ότι οι παλιές μοτο είχαν χαρακτήρα ενώ οι σημερινές είναι ξενέρωτες. Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες με χαρούμενα νεανικά πρόσωπα πάνω σε παλιά RD,TDR,GPZ κλπ. Οι περισσότερες απ'αυτές είναι πάνω σε μάρμαρα με σταυρό. Προτιμώ τις ασφαλέστερες σημερινές με τα καλύτερα φρένα και πλαίσια. Οι κινητήρες αποδίδουν πλέον ομαλότερα αλλά αν θες "το διαφορετικό" υπάρχει (πολλά KTM και Ducati,Hayabusa και άλλα με άλογα να φαν κι οι κότες). Βέβαια με 250 χλμ με το Hayabusa στρίβεις και τσιγάρο, είναι λοιπόν η σιγουριά που σου δίνει έλλειψη χαρακτήρα? Αν πούμε ότι ο "χαρακτήρας" σου δίνει την ευχαρίστηση να τις οδηγείς δεν υπάρχουν τέτοιες μοτο σήμερα? Όσον αφορά στα BMW δεν νομίζω να έδιναν προτεραιότητα στις επιδόσεις (εκτός από συγκεκριμένα μοντέλα τα τελευταία χρόνια). Βλέπεις λοιπόν το GS σου στο γκαράζ και αφαιρείσαι αναλογιζόμενος πώς θα καταφέρεις να μην μπαίνει η άμμος στο κράνος και πόσο κοστίζει το εισιτήριο μηχανής στο πλοίο για Νότιο Αμερική? (κι ας μην είσαι ΕΣΥ ο ένας στους χίλιους)Τότε ναι, έχει χαρακτήρα!
Reply With Quote
Παλιό 05-01-2012, 18:15
phoenix Ο/Η phoenix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Χαλκίδα
Μoto: R1200GS/05 βυζαντινο

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από spyrval Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο "χαρακτήρας" στις μηχανές είναι κάτι το υποκειμενικό κατά τη γνώμη μου. Έχω ακούσει κατά κόρον ότι οι παλιές μοτο είχαν χαρακτήρα ενώ οι σημερινές είναι ξενέρωτες. Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες με χαρούμενα νεανικά πρόσωπα πάνω σε παλιά RD,TDR,GPZ κλπ. Οι περισσότερες απ'αυτές είναι πάνω σε μάρμαρα με σταυρό. Προτιμώ τις ασφαλέστερες σημερινές με τα καλύτερα φρένα και πλαίσια. Οι κινητήρες αποδίδουν πλέον ομαλότερα αλλά αν θες "το διαφορετικό" υπάρχει (πολλά KTM και Ducati,Hayabusa και άλλα με άλογα να φαν κι οι κότες). Βέβαια με 250 χλμ με το Hayabusa στρίβεις και τσιγάρο, είναι λοιπόν η σιγουριά που σου δίνει έλλειψη χαρακτήρα? Αν πούμε ότι ο "χαρακτήρας" σου δίνει την ευχαρίστηση να τις οδηγείς δεν υπάρχουν τέτοιες μοτο σήμερα? Όσον αφορά στα BMW δεν νομίζω να έδιναν προτεραιότητα στις επιδόσεις (εκτός από συγκεκριμένα μοντέλα τα τελευταία χρόνια). Βλέπεις λοιπόν το GS σου στο γκαράζ και αφαιρείσαι αναλογιζόμενος πώς θα καταφέρεις να μην μπαίνει η άμμος στο κράνος και πόσο κοστίζει το εισιτήριο μηχανής στο πλοίο για Νότιο Αμερική? (κι ας μην είσαι ΕΣΥ ο ένας στους χίλιους)Τότε ναι, έχει χαρακτήρα!
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
Reply With Quote
Παλιό 05-01-2012, 21:05
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Μoto: ΒΜW G650GS,orient luxus 26'-adve
Thumbs up Απάντηση: Πόσο χαρακτήρα έχουν τα προπελοφόρα;

Απόσπασμα:
Βλέπεις λοιπόν το GS σου στο γκαράζ και αφαιρείσαι αναλογιζόμενος πώς θα καταφέρεις να μην μπαίνει η άμμος στο κράνος και πόσο κοστίζει το εισιτήριο μηχανής στο πλοίο για Νότιο Αμερική? (κι ας μην είσαι ΕΣΥ ο ένας στους χίλιους)Τότε ναι, έχει χαρακτήρα!
...τα άλογα φίλε μου ευτυχώς έχω πάψει να τα θεωρώ σαν κριτήριο!
...το αν έχει χαρακτήρα η μοτό είναι κάτι που το καταλαβαίνεις εσύ όπως θες και τις περισσότερες φορές δυσκολο να το περιγράψεις!
...πάντως είσαι πολύ κοντά....και σαν να με καλυψες κατά ένα μεγάλο ποσοστό!
Reply With Quote
Παλιό 06-01-2012, 00:15
KRASOPATERAS Ο/Η KRASOPATERAS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: Σχηματάρι
Μoto: GS 1200 08

Απόσπασμα:
Αυτή ψευδαίσθηση είναι που σκοτώνει…. τα χιλιόμετρα υπάρχουν και ας νομίζεις ότι δεν τα βλέπεις…
Reply With Quote
Παλιό 06-01-2012, 10:05
spyrval Ο/Η spyrval βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Μoto: F650 GS 2006

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από KRASOPATERAS Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτή ψευδαίσθηση είναι που σκοτώνει…. τα χιλιόμετρα υπάρχουν και ας νομίζεις ότι δεν τα βλέπεις…
Σωστός.. Εξαρτάται από το μυαλό που κουβαλάει ο καθένας για να καταλάβει πώς θα οδηγήσει από το παπί και τοTransalp έως το Hayabusa
Reply With Quote
Παλιό 06-01-2012, 10:10
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από KRASOPATERAS Εμφάνιση μηνυμάτων

και αυτος ειναι ο λογος ,που τα χαμογελα επανω σε μαρμαρινους σταυρους συνεχιζουν να υπαρχουν.....
ο κινδυνος υπηρχε και υπαρχει...........οπως και ο χαρακτηρας
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης