![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
παδια πρεπη να εισασται φρονημοι οταν θα ειμαι με την Ελλη για να κερδιση την εμπηστοσιμη σας για να με αφηνη πιο ευκολα να κατεβενω στην Αθηνα διοτι κατι αλλα φυλαρακια που εχω οταν γυρναω μαζη τους το τηλεφωνο μου περνη φοτια !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
το κρημα στο λεμο σας Γιωργη ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μέσα και εμείς με τα πιτσιρίκια για Σαββατοκύριακο...
![]() Καλή επιτυχία και κουράγιο σε όλους όσους τρέχουν για την εκδήλωση...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Προκαταβολή οκ και από εμάς στο γνωστό σαλατο-καφέ............... ![]() ![]() Υπάρχει πιθανότητα να τα καταφέρουμε και από Παρασκευή, αν δωθούν άδειες................. ![]() ![]() Πολλά μπράβο για την όλη οργάνωση..................:sm4: Σοφικό σου ερχόμαστε................................... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ναι καλά θα την ενημερώσουμε εμείς οι γυναίκες κατάλληλα και μην στεναχωριέσαι όλα θα φτιάξουν μετά θα είσαι συνέχεια στις βόλτες ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
μια φορα με ξεχασε μια αλλη στη Βοσνια κε τα καταφερα κε επεστρεψα μετα απο 4 μηνες !!! εκη να δης γλεντια κλαματα κε γελια απο τους φυλους μου στη Κυπρο !! ![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καλημέρες,Καλησπέρες & Καληνύχτες Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012 ! | sapelas | Μια καλημέρα είναι αυτή | 214 | 02-02-2012 03:32 |
| ---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου 2012 ---- | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 0 | 15-01-2012 15:27 |