![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Την Δευτέρα δίνω αιμοπεταλια
|
|
|||
|
|||
![]() ευχαριστούμε.... μην ξεχάσεις τα στοιχεία του μικρού Κωνσταντίνος Κωστούλας του Ιωάννη, μονάδα .. ΤΑΟ νοσοκ.ΕΛΠΙΣ Αγ.Σοφία Παίδων. Μάλλον θα είναι και ο μικρός μέσα λόγω 5ήμερης θεραπειας από αύριο Πέμπτη. Αν έχεις ώρα και θες , ρώτα και βρες τους. Εχω ήδη μιλήσει με την Ειρήνη, τη μητέρα του. Θα σε περιμένει... Με το καλό. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ευχαριστουμε για τις ευχές σου. Η Ειρήνη ήδη ενημερώθηκε. και μάλλον (αν όλα πάνε καλά ) θα έρθουν οικογενειακώς στο Σοφικό. Η 4η θεραπεία είναι 17-21 Γενάρη, οπότε υπολογίζει η Ειρήνη ότι θα είναι σε θεση να ταξιδέψει λίγα χιλιόμετρα μέχρι το Σοφικό. Παιδιά... δεν σας κρύβω πως η καρδιά μου πάει να σπάσει από την αγωνία. Πιστεύω πως θα γίνει, θα δούμε τον Κωνσταντίνο το πρωί της Κυριακής στο Σοφικό για να μας ευχαριστήσει προσωπικά. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω εάν πήρατε το αίμα αλλα έδωσε ένας φίλος απο το Ιπποκράτειο
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
πότε?? πες μου να ρωτήσουμε αύριο που το παιδί θα είναι στην κλινική. |
|
|||
|
|||
![]()
Θα σου πω σε λίγο. Αν και είναι αργά να του τηλεφωνησω νομίζω ότι μπορω να βρω πόστ του με την ημερομηνια
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οκ, ευχαριστώ. δεν είναι επείγον, αύριο μέχρι και Δευτέρα θα είναι στο νοσοκομείο, οπότε θα τους ενημερώσω γράψτο και θα ρωτήσει αύριο (ή όποτε μάθεις ) η Ειρήνη |
|
|||
|
|||
![]()
29 /12 έδωσε. Γιώργος το όνομα. Επίθετο........????
|
|
|||
|
|||
![]()
Οπως και να'χει ΔΕΝ παει χαμενο!
Να'σαι καλα... Τα λεμε ΕΚΕΙ ( Δευτερα!) |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για να ετοιμαζόμαστε για τα ΝΕΑ τεκμήρια | vaggel | Ελλάδα | 3 | 03-11-2011 18:48 |
Ηράκλειο, Νοτιοδυτικός δρόμος, για τα Βόρειοανατολικά | Eftixis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 94 | 18-05-2011 13:01 |
Ηράκλειο: Έβγαλε γυμνό στο δρόμο τον εραστή της γυναίκας του! | S.T | Επικαιρότητα | 28 | 30-09-2010 21:01 |
Bοήθεια από άγνωστο στον δρόμο και το Παιδί που Δουλεύει στο Θέατρο | Μάκης | Κοινωνική ευαισθησία | 46 | 21-08-2010 00:36 |