![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια τους πολλά και ΚΑΛΑ.
Mark - Ortho - Jtnakos και άλλοι που δεν γνωρίζω. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Γιαννάδες, Χρόνια Πολλά φιλαράκια, να είστε πάντα γεροί, εσείς και οι οικογένειες σας!! ![]() ![]() ![]() Ιδιαίτερες ευχές στον Αρχων της προβατίνας,
Jtnako, και στους ορεινούς γυτευτές JTR & YNS ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια πολλα σε οοοοοολους ....
![]() Είσαστε και πολλοί.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρονια πολλα σε ολους
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Πολλές ευχαριστίες για τις ευχές σας! Να ευχηθώ και εγώ σε όλους τους συνονόματους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ! Με υγεία και ευτυχία! |
|
|||
|
|||
![]()
Χρονια πολλα με ΥΓΕΙΑ!
|
|
|||
|
|||
![]()
Να ευχηθω κι εγω με την σειρα μου σε ολους τους συνονοματους χρονια πολλα με υγεια παντα και να μας χαιρονται οσοι μας αγαπανε!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Χρονια πολλα σε ολα τα φιλαρακια που γιορταζουν!!Να ειστε παντα γεροι κι ευτυχισμενοι και να χαιρεστε τις οικογενειες σας!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρονια πολλα σε ολους μας εντος και εκτος παρεας....Να ειμαστε παντα γεροι υγειης και χαρουμενοι με αστηρευτα χιλιομετρα και παντα ορθιοι....
Σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ για τις ευχες ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στον Γιάννη (yns) ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 39 | 04-05-2011 14:11 |
Χρόνια πολλά στον Γιάννη κ στην Ιωάννα ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 40 | 08-01-2011 23:00 |
Χρόνια πολλά στον Ιωάννη................. | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 27 | 08-01-2010 18:35 |
Χρόνια πολλά ,Ανδριάννα, Ανδριαννή, Αδριανός, Ναταλία, , ......... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 5 | 27-08-2009 05:05 |
Χρόνια πολλά ,Αννα, Αννούλα, Αννίτα, Ανίτα, Ανέτα ......... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 2 | 25-07-2009 14:22 |