![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Huston, can you hear me? . . .... i have problem! . . ...Huston???? Έχω πατήσει όλα τα κουμπιά στον υπολογιστή μου αλλά δεν λέει να γίνει "sticky" το παρόν σεσημασμένο thread! . . ...Ground control, can you feel me? Θα σΕ εκμυστηρευτώ τώρα τον γκαϊλέ μου, γιατί είμαι πολύ κιμπάρης τύπος... . ...έχω πάθει ψυχολότζικαλ κολάπσους. Να κάνω ένα sticky, σ'αυτόν μάταιο διαδυκτιακό σύμπαν και θα συνεχίσω την μοτοσυκλετιστική μου καριέρα σε συνοικιακό κυλικείο... Αρχικά σκέφτηκα να μαζέψω υπογραφές. Κλασσικά πράγματα δηλαδής. Στέλνετε SMS στο 5050 και πληκτρολογείτε sticky.surdi.fans αφήνοντας κενό και ακολούθως γράφετε YES ή ΝΟ. Απαντήσεις του στιλ είσαι κομπλεξάρας, ψωνάρας, ναρκισσευόμενο αυτοείδωλο, ΔΕΝ θα θεωρηθούν έγκυρες. Συμμετέχοντας στο γκάλοπ θα μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση, μέσω της οποίας 3 τυχεροί θα παραλάβουν ισάριθμα δώρα. Ο 3ος νικητής θα παραλάβει (εντελώς δωρεάν) φιαλίδιον 50 γραμμαρίων με άμμο από την έρημο της Νουβίας. Ο 2ος νικητής, το ημιτελές βιβλίο του Uriah Heep... ... και ο μεγάλος τυχερός επίσης ένα ημιτελές βιβλίο. Η διαφορά (για τον μεγάλο τυχερό) έγκειται στο συλλεκτικό εξώφυλλο, όπου στην φωτογραφία του Uriah να γευματίζει “on the road” πάνω στην Africa, θα υπάρχουν κολλημένα πραγματικά αμύγδαλα! Να ξαναπροσπαθήσω με τα κουμπιά ή να περάσω στο πλαν μπί? Huston! . . ...ground control, you hear me??? ![]() Last edited by Uriah Heep; 08-01-2012 at 11:44. |
|
|||
|
|||
![]()
Πικαντικη σατυρα υψηλου βολταζ!
Μονο και μονο για το τελευταιο ποστ η επιθυμια θα μπορουσε να γινει πραγματικοτητα! Αν και η αποψη μου φιλε Uriah ειναι πως ενα thread δεν γινεται sticky με ηλεκτρονικα καρφιτσακια και συνεχομενη υπενθυμιση με τεχνασματα. Γινεσαι με το επιπεδο και την ευρηματικοτητα που διακρινει το περιεχομενο του αλλα και με την αποδοχη των απο τους θαμωνες του καφενε! Βασει αυτων τα Sourdi lands ειναι ηδη καρα-sticky! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ο Χίπις είναι ένας και μοναδικός.Και ημιτελές βιβλίο να έχει, πάλι πουλάει σαν ζεστο ψωμί ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Hδονίζεται οι μισοί να μην τον καταλαβαίνουν.....,
Φείδεται κόστους για ταξίδια αλλά τα διαφημίζει με τις υψηλές έννοιες σε αναζήτηση promοter......Τον Βροχίδη τον έφτασες αλλά δεν ακούμπησες Ο γκαϊλές πουλάει στους... "ψυχολότζικαλ κολάπσους κιμπάρης τύπος", αυτοί πουλάνε και υποστηρίζουν!!!, να κάνουνε sticky λίγο δύσκολο, μάγκα. Οι mid-understanding μονίμως φαγωμένοι-πιωμένοι υποστηρικτές και χειροκτοτητές,θα το διαγράψουν!!! Στο Huston βαράνε ακόμα οι σειρήνες....!!! ![]() ![]() ![]() ότι πουλάς ημιτελές βιβλίο Ρε σείς, μπορεί και μόνος του....Με το να διαγράφετε, τον υποτιμάτε ασύστολα ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αφήστε να αποφασίσει ο καθένας μόνος του για το τι γουστάρει να διαβάζει... 'Εχουμε φλομώσει στους σωτήρες..... Last edited by frits; 08-01-2012 at 21:32. |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ Σταύρο ο άνθρωπος δεν έχει με τι να ασχοληθεί ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Uriah Heep σε παω !
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εσύ κάνεις πιό χοντρό black humor ...μΕ φαίνεται Πασχάλη! ![]() Last edited by Uriah Heep; 08-01-2012 at 21:47. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όσο περισσότερο ποστάρεις, τόσο εισπράττεις......n'est pas? ![]() sent and said by Mikropsyxos |
![]() |
Tags |
καιει |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ημερολόγιο ταξιδίου σε Highlands - Ireland! | Jefe | Ταξίδια στο εξωτερικό | 641 | 13-02-2013 21:56 |
Ημερολόγιο ταξιδίου στο Nordkapp! | Jefe | Ταξίδια στο εξωτερικό | 710 | 09-02-2012 00:17 |
Mαξιλάρι πληκτρολόγιο USB! | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 12-04-2009 00:24 |