![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Να ανοιχτη ενα θρεντ ωστε να ξεδινει ο καθε mikcroπικραμενος θα'λεγα...
Και ας ''κλειδωσει'' το παρων με νοου κομεντς πλιζζζζ. Που'ναι το Καλοκαιρι Μεσα Σας??!! end spam(2!) ....................... |
|
|
|||
|
|||
|
μιας και καλοπερνάμε σε αυτή την συχνότητα.,.,., και τα ωρολόγια
έχουν γίνει η νέα μας ταξιδιωτική μανία.,.,,κατι έγραψα .,.,.,., και σα να το κατάπιε μαύρη τρύπα.,.,, ![]() αν θυμάμε τι έγραψα θα το ξανάγραφα.,.,.,,.,., κάτι με τον Κουμφούκιο νομίζω.,.,.,.,.αν δεν το βάλετε Πασκάλ..,.,.,., δεν θα ξαναφήσω να με φωτογραφίσεις .,.., ![]() ![]() και ούτε θα σε ξαναφωτογραφίσω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΥΓ.στείλτε σε πμ τουλάχιστων για μελλοντική χρήση.,,.,,.,., |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλοκαιρι στο μυαλο στη σκεψη και στη ματια προς τον ματαιο τουτο κοσμο! ENJOY YOURSELF! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αυτο το πηρε η θαλασσα χθες με τα 10 μποφωρ!!! Ωραιο κειμενακι μου αρεσε πολυ και στο στελνω να το ξαναβαλεις με την πρωτη ευκαιρια γιατι αντιπροσωπευει εσενα με τελειο τροπο!
|
|
|
|||
|
|||
|
Κωστη πως εγινες ετσι?Απο το κρυο? ![]() Τα sourdilands ειναι και παλι μαζι μας , χαλαρωσε και απολαυσε!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ο χώρος είναι multifunctional, multicultural, multi-event και με δυνατότητα λειτουργίας ακόμα και σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών... Στη διάθεση όλων λοιπόν! It's easy, it's free!!! Μετά το χθεσινοβραδινό σουξέ, είχα σήμερα το πρωί πρόταση και για δημοπρασίες χαλιών.... . . . . . . . ...λές? ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Χαλιά εν μεσω οικονομικης υφεσης?
Θα ρωτησω τον Αλφονς!!! |
|
|
|||
|
|||
|
ΘΕΛΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΤΟΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΣΤ ΝΑ ΕΥΧΑΡΗΣΤΙΣΩ ΤΟΝ ΦΗΛΟ ΣΥΜΦΟΡΙΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΙ ΤΟΥ FRITS ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ,..,,.,.ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΨΥΧΟ ς
ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΧΑΝΑΚΙ ΚΡΥΠΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΩΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΗΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙς ΠΡΩΣΩΠΗΚΕς ΠΛΙΡΟΦΟΡΙΕς!!!!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕΥ.Γ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟς ΤΙς ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Hλία,αν και θα ελεγα οτι δεν αξιζει να ασχοληθεις. Εισαι και .... _VARA |
![]() |
| Tags |
| καιει |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ημερολόγιο ταξιδίου σε Highlands - Ireland! | Jefe | Ταξίδια στο εξωτερικό | 641 | 13-02-2013 22:56 |
| Ημερολόγιο ταξιδίου στο Nordkapp! | Jefe | Ταξίδια στο εξωτερικό | 710 | 09-02-2012 01:17 |
| Mαξιλάρι πληκτρολόγιο USB! | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 12-04-2009 01:24 |