![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
κράτειιιιιιιιιιιιι
![]() ![]() ![]() καλά να περάσετε ... |
|
|
|||
|
|||
|
ΣΤΙΣ 8.00 ??????
Καλα!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Μέσα
|
|
|
|||
|
|||
|
Και σύ βρε παιδί μου τους πίστεψες;...................επίτηδες το λεν γιατί ζηλεύουν.................................
![]() Καλό καφεδοχυμό στη Σαλόνικα.........................είπαμε μπαίνουμε σε πρόγραμμα διατροφής...................... ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Καλά να περάσετε καρντάσια και Νίκο μου όποιος σε είπε χοντρό.................απλώς σε ζηλεύει!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα ρθω...
Κουβεντουλα λεμε μες το καταχειμωνο.. Κι αν μας σερβιρει παλι η γνωστη του Δημητρη.. μεσα μας θα εχουμε καλοκαιρι
|
|
|
|||
|
|||
|
εγώ σας βαρέθηκα ......και λέω να ξαναρθω..... . . . . αλλά με τη στολή του snowboard-ιστα.... ![]() . . . . . . ...καλές κατεβασιεςςςςςςςςςς!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Καλά φέτος η ΣαΛόνικα
δεν κάθεται μέρα σπίτι... Θα έρθω. (χωρίς στολή σνοουμπορντίστα! )info @paschalis: Κλειώ
|
|
|
|||
|
|||
|
το ξαναλέω... . . . . . . . . . . θα πάρω το lift.. . . .. .. .. . . . . ![]() . . . . . . . . . .. . . θα ταξιδεψω μακρυα.... . . . . . . . . . . .. . θα ρθω στο καφέ-χυμο... .. . .. . . . . . . . . . . . . . ![]() . . . . . . . . . αλλά με τη σανίδα μου . . . . ![]() . . . . . .. . . . . .πασχαλη τι δεν καταλαβαίνεις.....@αμω τα ημερολογια μου!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() . . . . .. |
|
|
|||
|
|||
|
Βασιλη ερχομαι!!
Στο 'διπλο' της Βασιλιτσας ετσι?
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η βεντάλια... | pirate | Ανέκδοτα | 23 | 20-01-2011 23:52 |
| Φίλτρο βενζίνης ???? | 1974 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 14 | 25-10-2010 15:15 |
| Φτηνή βενζίνη ;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 5 | 04-10-2009 23:27 |
| Σοφες κουβεντες | Alext | Χιούμορ | 1 | 21-06-2009 23:12 |
| Το 1 ευρώ πλησίασε η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης | wolferin | Χρήσιμα | 8 | 02-06-2009 23:29 |