![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
φιλε poko απο οτι εχω καταλαβει ειναι οτι,δεν εδωσες επιπλεον 2000ευρω να παρεις το adv,το οποιο adv εχει περισσοτερα εξαρτηματα απο το απλο?και οτι φορτωνεις συνεχεια το απλο και εχεις ξοδεψει περισσοτερα απο αυτα που υπολογιζες?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
υπερβολες μουτρο....
|
|
|
|||
|
|||
|
Σε ογκο φιλε μου και στις ζαντες!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
φιλε μουτρο,απλα σε ογκο λογω ντεποζιτου.τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο,αυτα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μούτρο μου δεν λέω όμορφο το ADV αλλα το απλό δεν μοιάζει με παπάκι μπροστά της.,.,., ![]() ![]() οι ακτίνες είναι ποιο όμορφες αλλα έχεις ακτινολογίσεις και είναι γενικά ποιο ευαίσθητες.,. σε σχέση με τις αλουμινίου που είναι πιο ανθεκτικές.,., η ευελιξία και το βάρος σε μια μηχανή για ότι χρήση κι να την έχεις πάντα παίζει καθοριστικό λόγο σε όλα τα επίπεδα.,.,, και μένα με μάγεψε η ADV αλλά κατέληξα στη ''άπλή'' γιατι το έχω το μηχανάκι εργάτη καθημερινό.,., και το προτίμησα γιαυτό ακριβώς .,.,για την ευελιξία του και το χαμηλότερο βάρος του ., που βοηθούν και στην πόλη καθημερινά και στα στροφιλίκια on και σε χρήση στο χώμα off .,., και δεν το αλλάζω με κανένα ADV στο θέμα του ρεζερβουάρ εντάξει έχεις μεγαλύτερη αυτονομία .,.,αλλα όπου και να πήγα ., δεν ξέμεινα απο βενζινάδικα.,.,., οι μπροστινές αναρτήσεις πάλι.,.,.,προσωπικά ούτε έχουν τερματίσει πουθενά ούτε κολόσαν με την χρήση που το κάνω.,.,., αυτήν την κολοshowa να μην είχε μόνο πισω.,.,.,., χωρίς να θέλω να ρθώ με κανένα παιδί σε αντιπαράθεση που καβαλά το ADV . ,είναι καθαρά θέμα προτεραιοτήτων και γούστου του καθένα μας.,.,. συζήτηση να γίνετε.,.,.
Last edited by tattoopanther; 10-01-2012 at 18:42. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τα λεμε στον καφε!!!!!! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Παντως το παπι της BMW ειναι το μονο που δεν
πουλησε απο τις αλλες εταιριες λογω ακριβης τιμης
|
|
|
|||
|
|||
|
Νομίζω ότι το απλό είναι πιο πρακτικό λόγο βάρους, ύψους αλλά και όγκου. Αλλά άμα σου έχει κλείσει το μάτι το adv....
Για μένα το απλό ήταν όμορφο αλλά το adv μου έκανε το κλικ σαν συνολο και δεν μπόρεσα να αντισταθω. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Να σου πώ την αλήθεια και εγώ πιστεύω ότι το απλό είναι περισσότερο all around αλλά μερικές φορές είναι αυτό που λένε να μην σου καρφωθεί κάτι. Το μηχανάκι μου αρέσει πάρα πολύ απλά την έχω πατήσει με την εμφάνιση αφού όταν βλέπω μαύρη ακτίνα κάτι παθαίνω. Επίσης προβολάκια και η μεγαλύτερη ζελατίνα ίσως ήταν κάποια accessories που να ήθελα να προσθέσω και εκεί μπήκε η σκέψη μήπως τελικά το adventure look είναι αυτό που μου αρέσει περισσότερο ( . Το βάρος δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι και αυτό για την ώρα είναι ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας. Κατά τα άλλα έχω συζητήση ήδη την ανταλλαγή και έχει μείνει η απόφαση. Απλά το αναβάλω μέχρι να σιγουρευτώ (Η κουκλίτσα μου παρακάτω... να είχε και ακτίνες) ....
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Διπλο σταντ ktm 640 adventure | J-P-HELLAS | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 22-08-2011 14:09 |
| ktm 625 adventure | L3f | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 14 | 23-09-2010 15:44 |
| Αγορά GS Adventure | panos24 | Γενικά - Αναβάτης | 7 | 11-02-2010 10:31 |
| φόρμα KTM ADVENTURE | vassilis riz | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 6 | 26-01-2010 20:14 |
| BMW R1200GS Adventure κατά KTM 990 Adventure | essel | Διάφορα | 2 | 11-10-2009 07:54 |