![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
9 μήνες φυλάκιση για 55χρονο που σκότωσε σκύλο με βαριοπούλα
Ποινή φυλάκισης 9 μηνών, χωρίς αναστολή, και χρηματικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ επέβαλε το Πλημμελειοδικείο της Αθήνας στον 55χρονο άνδρα, αλβανικής καταγωγής, που στις 23 Δεκεμβρίου εγκλώβισε και χτύπησε βάναυσα με βαριοπούλα δύο αδέσποτα σκυλιά στο Μοσχάτο. Σύμφωνα με το adespoto.gr, ο άνδρας εγκλώβισε τα άτυχα σκυλιά σε οικόπεδο επειδή κυνήγησαν μια κότα και τα σακάτεψε, χτυπώντας τα με μια βαριοπούλα. Δυστυχώς το ένα από τα δύο σκυλιά, ο Ρήγας υπέκυψε στα τραύματά του αφού ο 55χρονος του ράγισε το κρανίο και του έσπασε τη γνάθο. Από νωρίς στα δικαστήρια της Ευελπίδων είχαν μαζευτεί πολλοί φιλόζωοι ενώ την υπεράσπιση της φιλοζωικής πλευράς ανέλαβε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Θανάσης Πλεύρης. *Η φωτoγραφία είναι από το adespoto.gr 9 μήνες φυλάκιση για 55χρονο που σκότωσε σκύλο με βαριοπούλα - NEWS247 Ελπίζω να μην είναι ο τελευταίος που τρώει τετοια ποινή.. |
|
|||
|
|||
![]() Κανονικά έπρεπε να τον πάνε στο Σύνταγμα και να τον "φτιάχναμε" δια λιθοβολισμού !!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μην γηνεσαι βαρβαρος Κωστη
|
|
|||
|
|||
![]()
σκεφτείτε οτι αυτό είναι καθημερινό στην επαρχεία.,.,.,.
και συμβαίνει κάθε μέρα.,., φόλες .,., δολοφονίες εν ψυχρό με καραμπίνες .,. και μετα,στο κάδο απορριμάτων ., κτλ.,κτλ.,. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και λίγα του ρίξανε...
@tattoopanther: Σε καμία περίπτωση δεν συμφωνώ ούτε με τις φόλες ούτε με τις καραμπίνες ούτε με τίποτα από αυτά. Αλλά ο τύπος τα χτύπαγε με βαριοπούλα! Έλεος ρε γαμώτο! Πάω στοίχημα ότι το ευχαριστήθηκε κι όλας. Αν μπορούσα θα του έχωνα και εγώ μια με βαριοπούλα αλλά όχι στο πάνω κεφάλι... |
|
|||
|
|||
![]()
Αντε, και σε αλλα, και αλλου, και ΠΑΝΤΑ!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και γώ δεν συμφωνώ ., για αυτό τα γράφω., φίλε.,., έχεις δει ποτέ σκύλο να πεθαίνει απο φόλα .,.,.,,.,.::: ασε ####set@ .,. δεν μπορεί να σβήσει απο το μυαλό μου αυτή η εικόνα.,., .,κάποιος δεν ήταν μπροστά.,. όταν κοπανούσε το ζωντανό με την βαριοπούλα.,., να τον σταματήσει.,.,;;; |
|
|||
|
|||
![]() μακαρι να συνεχιστουν οι ποινες......γιατι οι πραξεις αυτες,ειναι πολλες
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Θέλω απλώς να δείξω την απέχθειά μου σε τοιούτου είδους άτομα Μιχάλη !!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πρεπει να εισαι ψυχολογικα αρρωστος,για να χτυπας ενα σκυλο με βαριοπουλα......μου φαινεται οτι και ανθρωπος να κυνηγουσε την κοτα,το ιδιο θα του εκανε....
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τρία χρόνια φυλάκιση σε επιχειρηματία για οφειλές στο Δημόσιο | GeorgeP | Επικαιρότητα | 21 | 24-11-2011 18:56 |
Μόνο στο Πακιστάν....... | pepax66 | Αστεία Video | 6 | 14-09-2011 17:01 |
Πακιστανοι Φαναρίστες..... | pepax66 | Ανέκδοτα | 7 | 13-09-2010 21:42 |
Δίπλωμα οδήγησης για Πακιστανούς | zastava | Χιούμορ | 11 | 05-11-2009 17:02 |
Φυλάκιση για τον Μάκη Ψωμιάδη | Kwstas_kef | Επικαιρότητα | 4 | 30-09-2009 11:42 |