![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Επειδή τυχαίνει να έχω και εγώ το μεράκι για το ιστορικό όχημα...
... για να ασχολείται κάποιος με αυτό το χόμπι, θα πρέπει να το αγαπάει. Για κάποιους ανθρώπους τα ιστορικά αυτοκίνητα θεωρούνται "σαράβαλα" και κάτι τέτοιοι χαρακτηρισμοί ... ![]() ... για μας είναι ... ιστορικά-συλλεκτικά της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας! Είναι ... οι ωραίες κυρίες μας! ![]() Τα παλιότερα χρόνια οι διαφορές μεταξύ κάποιων εταιρειών ήταν πολύ εμφανείς... τόσο που εμένα προσωπικά με εντυπωσιάζει! Τόσο χρόνια πριν ... πόσο μπροστά ήταν! Κώστα (gsmaniac) τι λες ? ... |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η Brammo διπλασιάζει την απόσταση από ένα ηλεκτρικό μηχανάκι | MARK | Άλλες εταιρίες | 5 | 22-10-2010 21:01 |
| Η Mercedes με την ηλεκτρική A-Class στο Paris Motor Show | MARK | Αυτοκίνητο | 3 | 04-09-2010 13:11 |
| Johnnie Walker: προσφέρει οδηγική εμπειρία με τη Vodafone McLaren Mercedes | MARK | Αυτοκίνητο | 0 | 17-02-2010 11:43 |
| Τεχνικές πληροφορίες ηλεκτρικό σύστημα φόρτησης, Ηλεκτρικό σύστημα φόρτησης στις μοτο | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 01-06-2009 16:56 |
| Το πρώτο στον κόσμο οικολογικό ηλεκτρικό και βενζίνης υβριδικό δίκυκλο | Black_Shadow | Νέα μοντέλα BMW | 7 | 31-01-2009 13:51 |