![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Αρχικά....Όνομα s (sotiris) & επώνυμο zygo (zygovistinos)
|
|
|
|||
|
|||
|
Να βάλεις κανένα γερμανό να πει το επίθετό σου Σωτήρη! Εγκεφαλιστικό θα πάθει! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν "Άσσος μπαστούνι" διότι λόγω εργασίας σχετίζομαι με την αγάπη που τρέφω στα μαχητικά αεροσκάφη. Μπαστούνι είναι ο θυρεός των F-16 Block 50 SEAD. Επίσης άσσος μπαστούνι ήταν το σήμα του 506΄αερομεταφερόμενου τάγματος α΄λεξιπτωτιστών στην απόβαση της Νορμανδίας, οι άντρες του οποίου είχαν εξαιρετική συνοχή και πνεύμα αξιοζήλευτο...(για Αμερικάνους...έστω!).Επίσης ως αυεράπευτος gambler είναι το αγαπημένο μου τραπουλόχαρτο, όπως ακόμη και εξαιρετικό το άσμα "the ace of spades"
Για όλα τα παραπάνω "Μπαστουνάς" spade ace.. |
|
|
|||
|
|||
|
Πολλα χρονια discjokey και φυσικά το ονομα μου
|
|
|
|||
|
|||
|
απο το μεγεθος...
|
|
|
|||
|
|||
|
Βάλε και την φωτο δίπλα στο cooperακι για να καταλάβουμε
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιαυτο...
|
|
|
|||
|
|||
|
λες και ειναι υπο κλιμακα...ο copperας...!!!
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Αγαπητοί admins ή moderators μήπως να γίνει μια ένωση των δύο threads του manro και το δικό μου σχετικά με τα nick names να μην προκαλούμε και σύγχυση στα μέλη; Να μη θυμώνω και εγώ που γράφουνε στο άλλο;
![]() Ευχαριστώ ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| "Μου τι δίνουν" οι πινακίδες σημάνσεως που δεν εκσυχρονίζονται ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 04-09-2009 15:39 |
| "El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
| Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
| "Πρόοδος! Πόσο έχουμε αλλάξει... προς το χειρότερο!" | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 14 | 20-03-2009 20:34 |
| Κβαντική δύναμη που "νικά" τη βαρύτητα | skippybi | Επικαιρότητα | 4 | 09-01-2009 21:57 |