![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω μια ενσταση με το μαγαζι..... δεν σερβιρει τσαι!!!!!!!!!! Αλλα το παρακαμπτω!!!
Μας πουλησε και ο Μπακογιαννοπουλος την προηγουμενη φορα..... το βιβλιο βεβαια το ειχαμε. 27 Πανσεληνοι, το ειδα ηταν πανω στο τραπεζι!!!!! Αυτην την φορα δεν θα ειναι και οι τσοντες της ΤιΒι Μακεδονια, εεεε συγνωμη οι κυριες ηθελα να πω, οποτε θα ειμαστε απερισπαστοι να αναπτυξουμε διαφορα φιλοσοφικα θεματα...... Θα παρευρεθω!!!!!!!!!! Μετα τιμης ΜΟΥΤΡΟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kαλα να περασετε καρντασια
![]() ![]() Καλο καφε |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Τς τς τς...........τι ανθρωποι ειστε εσεις???????? Να πατε να βαλετε στον ισιο δρομο ολους τους συμφορουμιτες. Ειπαμε καφες - χυμος - τσαι και κουβεντουλα!!!!! Αγορι εσυ στην δυτικη μακεδονια καλο κουραγιο και να παρεις ΖΕΣΤΑ ρουχα μαζι σου!!!! Α και λαστιχα με καρφια!!!!! Τοσο κρυο δεν θυμαμαι να εχει ξανακανει!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν δουλεύω είμαι μέσα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΑΠΛΑ ΖΟΥΜΕ ΑΝΑΜΑΣΑ ΣΑς,.,.,.,...,.,.,., ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Όλο στο άναμα...σα το μυαλό σας παλιοεμπρηστές...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα και εγώ για το τσάι και το χυμό ..........
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν δε προλαβω τον καφε (τον πηγατε και μια ωρα νωριτερα παλι)
να παω απευθειας στα "Βλαχακια" Νικο; |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφές Θεσσαλονίκη Πέμπτη 23/6/11 | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 48 | 27-06-2011 16:03 |
Καφές στη Θεσσαλονίκη Τετάρτη 9/2/11 | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 15 | 10-02-2011 21:08 |
Καφές στη Θεσσαλονίκη 17-11-10 | Hekima | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 76 | 19-11-2010 23:54 |
Νέος από Θεσσαλονίκη | tsapte70 | Καλώς ήλθατε | 21 | 10-06-2010 16:02 |