![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Χρονια σου πολλα καλε μου ανθρωπε!!!Να σε χαιρεται η οικογενεια σου και να εισαι παντα γερος και χαμογελαστος!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια Πολλά Ευτυχούλη γεμάτα υγεία και ευτυχία να σε χαιρόμαστε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευτυχή χρόνια καλά και πολλά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια Πολλά!
|
|
|||
|
|||
![]() Ευτυχάκο μου, άρχων του αντικρυστού και του ρακιού, να είσαι πάντα γεμάτος υγεία, πάντα χαμογελαστός και ανοικτή καρδιά όπως είσαι και να χαίρεσαι φιλαράκι και την οικογένεια σου!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΡΗΤΙΚΑΡΕ!! Και μιά μαντινάδα επάεε!! "Χρόνια πολλά και μια ευχή ξεχωριστή για σένα να ζεις καλά για να περνώ και 'γω ευτυχισμένα.." Χρόνια πολλά σου εύχομαι για τα γενέθλια σου και να σου στέλνει ο θεός ότι ποθεί η καρδιά σου." Θα στείλω αηδόνια του βουνού Πουλιά του παραδείσου Για να σου πούν Χρόνια Πολλά Κι ότι ποθεί η ψυχή σου..." Μην ξαφνιαστείς αν αισθανθείς την σκέψη μου κοντά σου χρόνια πολλά ήρθε να σου πει για τα γενέθλια σου" ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευτυχη φίλε χρόνια σου πολλα να είσαι πάντα γερος κ ευτυχισμένος να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν κ αγαπάς
|
|
|||
|
|||
![]() Χρόνια Πολλά Και Καλά Ευτύχη |
|
|||
|
|||
![]()
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ |
|
|||
|
|||
![]()
Να τα εκατοστήσεις Ευτύχη, με υγεία, ευτυχία και πολλά και όμορφα χιλιόμετρα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Oδοιπορικο στην Μεσσηνια-Λακωνια | nordkapp | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 34 | 10-12-2011 14:30 |
Και του σαλονιού και του λιμανιού! | gemara | Χωμάτινες εξορμήσεις | 12 | 23-10-2011 20:37 |
Χρόνια πολλά στον Ευτύχη (Eftixis) !!! | yns | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 58 | 31-08-2011 23:57 |
Αυγουστος 2011-Ιταλια(Βενετια)-Αυστρια-Τσεχια-Πολωνια-Ουκρανια-Ρωσια | Magelanos | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 73 | 10-05-2011 00:05 |
Χρόνια πολλά στον Ευτύχη (Eftixis) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 27 | 08-04-2011 09:49 |