![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Last edited by ΔΟΥΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ; 18-01-2012 at 13:04. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αρα μπαινει! Αρα ειναι στοκαρισμενοι απο τα Showa για απλα μοντελα εδω η στη Γερμανια και πρασπαθουν να το αποκρυψουν οτι αυτος ειναι ο λογος. Μεσα στην παρεα μας ειναι και οι ιδιοι οι αντιπροσωποι οι πωλητες και οι μηχανικοι τους! Αναρωτηθηκατε γιατι δε μας γραφουν τι στα αληθεια συμβαινει? Οσο για τα 2007 χωρις Esa που ειναι αθραυστα ρωτηστε τoν Dent και θα σας λυθουν οι αποριες.. Η ιδεα ομαδικης διαμαρτυριας ειναι καλη αλλα θα πρεπει να οργανωθει απο συμφορουμιτες για συμφορουμιτες ![]() Να δουλεψουν δηλαδη ενας δυο για να ωφεληθουν πολλοι πραγμα που ειναι οπως γνωριζετε ξενο προς τις Αθανατες Ελληνικες Συνηθειες ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ας κάνω κι εγώ join στο club... Το 2009, μετά απο 23 μήνες απο τοτε που την αγόρασα (παραγωγή 08/2007, αγορά 11/2007), με γυρω στα 25.000 χλμ έσκασε κι η πίσω δική μου.. showa Αλλά μια WP πολύ θα την ήθελα... Ακούς Άγιο Βασίλη;;; |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς έγινα και εγώ μέλος αυτού του υπέροχου club...
![]() GS 1200 '08 με 60.000 και μόλις παρατήρησα με ένα φίλο ότι η ανάρτηση έχει αρχίσει και χάνει λάδια από παντού! Τη μηχανή την έχω πάρει καινούρια με όλα τα service στο Γέρακα, αλλά δεν ελπίζω και πολύ σε αντικατάσταση λόγω μοντέλου και χιλιομέτρων...θα δείξει αύριο μεθαύριο που θα την πάω στο γιατρό. Την επισκευή στο K-shock την έχει δοκιμάσει κανείς; Έχει διάρκεια ή σε κανα εξάμηνο θα ξανατρέχω; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
κανει δουλεια........ μην τον φοβασε.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW και σπασμενο μοτερ....... | Dimitrism | Τεχνικά θέματα διάφορα | 114 | 14-03-2011 09:31 |
Πως μπορεί να εκφραστεί ο ΄΄Κανένας΄΄ τον δημοσκοπήσεων; | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 23-10-2010 14:17 |
Επιδιορθωση Σπασμενων Πλαστικων | vasorfa | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 20-08-2010 11:23 |
Ενας αγανακτησμενος πολιτης. | georgekostas | Διάφορα | 57 | 30-12-2009 22:36 |
Μεθυσμενος | wolferin | Ανέκδοτα | 13 | 11-04-2009 21:52 |