![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Να ευχαριστησω και γω το Δημητρη
![]() Πραγματικα ηταν ομορφα σε ενα πανεμορφο μερος σε μια πανεμορφη διαδρομη (αν και ο δυνατος αερας της πηρε λιγο απο την ομορφια).....! ![]() Φωτο απο τους παρεβρισκομενους δεν εχω ετσι και αλλιως ο Tatoopanther (χρηστος) θα καλυψη το θεμα αυτο πιστευω....αλλα φροντησα (νυχτα πια) μετα απο την αποχωρηση μου να βγαλω μερικες στα γρηγορα γιατι ενεκα καραφλας καρκαλιασα (παγωσα) ![]() Μπορει να σας φαινεται απογευματακι αλλα οι φωτο ειναι στο σκοταδι.... Το λιμανι της Σαρτης και το Αγιον Ορος (Αθως) στο βαθος... ![]() Στο βαθος το χωριο και η παραλια της Σαρτης..... ![]() Κανα δυο καλλιτεχνικες (προσοχη πριν αρχισετε να με κραζετε να πω οτι ηταν η πρωτη φορα που επιχειρουσα τετοιου ειδους φωτογραφιες (με φακο την νυχτα) ![]() Η πρωτη για το GSforum..! ![]() Και η δευτερη για την μπουγιαμπεσα.... ![]() ![]() Μια με το φαντασμα του "μπουγιαμπεση" μοτοσυκλετιστη ![]() ![]() Κια τελευταια αφησα μια φωτο για να καταλαβετε για τι σκοταδι ειχε οταν φωτογραφιζα.. ![]() Υποσχομαι στις επομενες (σε τετοιου ειδος φωτο) να ειμαι καλυτερος.... Χαρηκα που γνωρησα απο κοντα πολλους απο εσας.... Και παλι ενα ευχαριστώ, και ενα μεγαλο μπραβο στον Δημητρη....! ![]() Εις το επανειδην. Last edited by zandesiro; 22-01-2012 at 19:52. |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγω στην βαση με φορτωμενες τις ταξιδιωτικες μπαταριες. Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Μητσαρα για την αψογη φιλοξενια, την μπουγιαμπεσα και την αφορμη να ξαναδω αγαπημενα φιλαρακια και να αποκτησω νεους φιλους. Να ευχαριστησουμε και τον Δημο που καθαρισε τα ψαρια. Θα χαρω να σας ξαναδω ΟΛΟΥΣ. ......ο george ολα τα λεφτα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σωκρατη το εχω βαρος που δεν προλαβες την ατιμη τη σουπα... 4 υπολογισα εγω 8 φαγαμε.. Αλλα να ξερεις τα πιατα σας δεν πεταχτηκαν!! Ενα πηρε ο Χαρης κι ενα ενας δεν θυμαμαι το ονομα του,,,,,HONDA εχει |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εφτασα και εγω θεσαλονικη.,.,.,.
πως καταφερα να κανω περισσοτερα χιλιομετρα απο τους αθηναιους δεν το καταλαβα ![]() ![]() ενα γρηγορο ευχαριστω στα φιλαρακια απο κει κατου που τρεξαν να τα εχουν ολα τελεια .,.,.,.,περισσοτερα μετα το αφτερ ![]() υ.γ χρηστο δεν τους αφηνω ησυχους ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το χρονικο της πρωτης μερας για το πρωτο απο τα εφτα γκρουπ βορειων ταξιδευτων..
Ο Μανος μας περιμενε στο καφε ιατρειο η συνσντηση στον Ταξιαρχη ![]() Ενα τσιπουρακι μετα τους -3 του Χολομωντα κρυθηκε απαραιτητο.. ![]() Στην καθοδο απο Μεταγγιτσι προς Πυργαδικια ![]() Απο τον ορμο Παναγιας το εβδομο γκρουπ χωριστηκε σε δυο υπογκρουπ.. Ο Δημητρης με το Rallye-Rt εφυγε προς Σαρτη κι εγω με Xurxes και Mangs μπηκαμε στην παγωμενη λασπη του Ιταμου αναζητωντας την ατιμη την πετρα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτη ειναι!Αναφωνησα..
Εχει φαει το καρτερ του Ντερο μου πριν 9 χρονια αυτη.. Και ο Βασιλης ακομα ψαχνει να τη βρει.. Πισω αριστερα απο τον πισω τροχο του.. ![]() Xurxes στον καθρεφτη μου και στο βαθος το Αγιον Ορος.. 40 μιλια Βοριας και η θαλασσα απλησιαστη. ![]() Βλεπω ταμπελα Πυροφυλακιο.. Βουρ επανω για φωτογραφιες! Ακτη Πλατανιτσι χωρις τα λευκα πλαστικα κουτια. ![]() Ποιο κινδυνευει να το παρει ο αερας? Αυτο που ειναι κοντρα σε αυτον! ![]() Πρωτη εικονα απο τη Σαρτη.. ![]() Σε λιγη ωρα απο την αφιξη μας το Καρπουζακι γεμισε αγαπημενους φιλους απο ΟΛΗ την Ελλαδα!! ![]() Κυριε σκηνοθεταααα.. ![]() babis adve- alxK- Bob marley!! ![]() Frits- Uriah Heep-1974(Δημητρης) ![]() Μας εκανε και καφε και το ζωμο. Μας βολεψε ολους στα δωματια με ενα χαμογελο απο δω μεχρι τη Σαρτη. Μπραβο φιλαρακι! ![]() Last edited by paschalis; 22-01-2012 at 21:25. |
|
|||
|
|||
![]() Last edited by silvestros; 22-01-2012 at 22:00. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επιστρέψαμε στη βάση μας κι εμείς πριν από καμιά ώρα..........................
![]() ![]() Το χαμόγελό μας είναι μέχρι τ΄αυτιά....................... ![]() Δημήτρη και Χρήστο ο ζωμός σας κατάφερε όχι μόνο να μας μαγέψει, αλλά παρέα με τα χαρούμενα και γελαστά πρόσωπα όλων των φίλων από όλη την GSFORUMχώρα, να μας δώσει τέτοια θετική ενέργεια για να αντέξουμε μέχρι την πίτα μας στο Σοφικό που περιμένουμε να ματαξανασυναντηθούμε................................. ![]() ![]() Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για την παρέα τους και το κέφι που υπήρχε άφθονο από όλους προς όλους................Είστε απίστευτη παρέα............................. ![]() Ομορφααααααααάντρες μου και ομορφοκοπελιεεεεές μου..................... Ένα Σ/Κ, 1400 χιλιόμετρα, μαγικοί ζωμοί (σούπες, ρακές, κρασιά, τσίπουρα), τρελό ροκ πάρτυ με τρομπέτα μέχρι τελικής πτώσης και πρωϊνό με αλμυρές και γλυκές μπουγάτσες στην παραλία, τί άλλο να ζητήσω............... Ένα Σαββατοκύριακο Ό Ν Ε Ι Ρ Ο έζησα, δεν θέλω να ξυπνήσω....................... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!! | Vagelis Gar | Ελλάδα | 33 | 08-08-2011 19:30 |
ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!! | Nondas | Ανέκδοτα | 17 | 27-06-2011 21:08 |
ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ: ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΟΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ | ckalfas | Ελλάδα | 3 | 27-02-2011 21:52 |
ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ | Alext | Χιούμορ | 10 | 20-05-2009 13:03 |
ΚΟΥΚΟΥ !!!ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΦΘΑΣΑ | GANTZA | Καλώς ήλθατε | 19 | 21-02-2009 00:19 |