![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δε θα έπρεπε να υπάρχει ξεχωριστή αναφορά για την εργασία στις "υπηρεσίες"...? |
|
|
|||
|
|||
|
Αν συγκρινουμε τα δυο τιμολογια,βλεπουμε διαφορετικη χρεωση εργατοωρας στο καθενα.Στου Αντωνη 21euro η εργατοωρα Χ3=61 euro + φπα - την εκπτωση,και στου παλληκαριου 30euro η εργατοωρα Χ3= 90euro+φπα,χωρις εκπτωση.Αυτη ειναι η μια διαφορα.Η αλλη ειναι στην τοποθετηση της μπαταριας,που εχουν χρεωσει παλι 3 ωρες
,αλλα με χρεωση 8 euro X3=24euro+φπα,μαλλον επειδη ειναι τοποθετηση αξεσουαρ και οχι service.Παντως σου εχουν κανει εκπτωση 20% στα ανταλλακτικα.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Άκη μου, εάν μου επιτρέπεις,
να ξεμπερδέψουμε λίγο τα πράγματα ... Η εργατοώρα της BMW μετριέται σε KW, είναι 3λεπτο και κοστίζει 3 €. Άρα, το service του Αντώνη, είναι 21 (ΚW Χ 3΄ δηλ. 63΄) Χ 3 € = 63 € - έκπτωση του forum (-25 %) = 47,25 € + Φ.Π.Α. Στην περίπτωση του φίλου παραπάνω, προφανώς στην τοποθέτηση της μπαταρίας, χρεώθηκαν 8 (ΚW Χ 3΄ δηλ. 24΄) Χ 3 € = 24 € + Φ.Π.Α. Όλες οι εργασίες χρεώνονται με τα ίδια KW, σε όλους τους αντιπροσώπους, βάσει συστήματος. Όλες οι εργατοώρες (KW) χρεώνονται σε όλους τους αντιπροσώπους το ίδιο, δηλ. 3 €. Από εκεί και πέρα βέβαια, υπάρχουν και οι εκπτώσεις που λαμβάνουν τα μέλη του GS Forum ... ![]() . |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Οσο για τα υπολοιπα,γραψε λαθος....σαφως τα ξερεις καλυτερα......εγω ειμαι νεοπας με τα bmw....
|
|
|
|||
|
|||
|
δηλ μεταβαλοντας τις ανθρωποώρες γιατι αυτο σημαινει το KW μεταβαλουν την αξια του σερβις???
Δεν είναι λίγο κοροιδία?? Πρέπει δηλαδη να ειμαστε υποψιασμένοι, πάντοτε.... : Εχω φερει κ μπαταρία, πόσο θες παραπάνω?. Εκεί πάει η σκέψη μου προσυμφωνία πάντοτε κ σε οτιδήποτε.... Οταν περνω τηλ για ραντεβου καλό είναι να ρωταμε...λοιπόν |
|
|
|||
|
|||
|
Απαράδεκτο γεγονός.....
Τα "ψιλά" γράμματα να φοβάσαι τελικά.....
|
|
|
|||
|
|||
|
150 ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΜΕΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΟΥΖΙΝΕΤΩΝ ΜΠΙΕΛΩΝ
ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 169 ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΡΙΖΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΥΡΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ |
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.
Τελικα πιστευω οι κακοι επαγγελματιες πρεπει να τιμωρουνται... Εγω προσωπικα αυτο κανω και θα κάνω. Ευχαριστώ κ παλι |
|
|
|||
|
|||
|
Ειμαι σε mac και το αρχειο αυτο δεν ανοιγει.Δοκιμασε να ανεβασεις ενα jpg.Στις 20000 χλμ κανεις service αρα γινεται αρκετη δουλεια.Ενα οχημα 20000 euro δικαιουται 150 για service.Οταν βγεις απο την εγγυηση μπορεις ισως να το κανεις καπου αλλου,και δικαιουσαι παντα να ζητας και προσφορα πριν την εργασια.Καλες βολτες!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
jpg ειναι το αρχειο...
Εχεις δικιο στο οτι δεν ρωτησα απο πριν για το κοστος του service... Για το οτι μου χρεωσε 24 λεπτα της ωρας για εργασια εξτρα για να μου βαλει μπαταρια το οποιο εγινε μπροστα μου στο μισο χρονο... ενω φιλαρακι πηγε σε ανταγωνιστη (μη λεω ονοματα) για αλλαγη μπαταριας μόνο και δεν του πηραν μία επειδη ειναι πελατης, ε λοιπον αυτους τους επαγγελματιες πρεπει απο εδω και στο εξης να επιβραβεύουμε... Anyway το θεμα δεν ειναι ουσιαστικα για τα 20 30 40 50 ευρω που μπορει να γλυτωνα αλλα για την εξυπνακιστικη και ευκαιριακη θα έλεγα συμπεριφορα καποιων. Last edited by Costa3dart; 24-01-2012 at 14:28. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κάθε πότε λάδια & service ??? | vagbou | Τεχνικά θέματα διάφορα | 1 | 17-08-2011 05:14 |
| Service σε R1200GS Adventure στα 50.000χλμ και αλλα παρελχομενα!! | sintarta | Τεχνικά θέματα διάφορα | 52 | 18-07-2011 21:29 |
| service | tonis17 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 0 | 06-06-2010 11:04 |
| service 20000 | giorgos_gs | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 09-09-2009 11:52 |