![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
τι σου εβαλαν? και ποσα χλμ εχεις τωρα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Περιμένω την απάντηση τη Δευτέρα . . . θεωρώ πάντως ότι είναι θέμα BMW Hellas και όχι αντιπροσωπείας!Ο μηχανικός της Μotion n' Style δε θεωρώ ότι μπορεί να επηρεάσει την απόφαση άμεσα . . . έβγαλε φώτο κ έβγαλε φωτοτυπία την άδεια κ το βιβλίο service!Aπόλυτα επαγγελματίκη στάση,βέβαια μου είπαν ότι το πιθανότερο είναι ν'αλλαχθεί πάλι με SHOWA,με δικό μου κόστος . . . Ξέχασα η ανάρτησή μου είχε σχεδόν αδειάσει από λάδι,έλειπα κ ο συγκάτοικος όπου την "πήγε" βολτίτσα δε πρόσεξε τη διαρροή καθόλου,μ'αποτέλεσμα όταν την είδα εγώ να είχε χυθεί πάνω στη μηχανή!Από την εταιρεία όταν το είδαν μου είπαν ή να την αφήσω εκεί ή να προσέχω πολύ λόγω της διαρροής! Last edited by THANOSEOD; 27-01-2012 at 18:41. |
|
|
|||
|
|||
|
Επανερχομαι και πλεον μονο για την ιστορια να πω οτι και η επισκεψη στον αντιπροσωπο του Γερακα,ειχε την ιδια καταληξη.Δηλαδη,φωτο και αμεση αντικατασταση της αναρτησης.Τελικα ομως,ξαναπηγαινοντας στην Μ/S,μιας και υπαρχουν ''δεσμοι αιματος'' εκει
,μιλησα με κορυφαιο στελεχος ,και η αντικατασταση θα γινει κανονικα με τιποτα λιγοτερο απο WP.Μεχρι να την δω φορεμενη κραταω μικρο καλαθι βεβαια,αν και δεν νομιζω να γινει κατι διαφορετικο....
|
|
|
|||
|
|||
|
Πω, πω ρε παιδιά αυτή δεν είναι μαμά, η μητριά της Χιονάτης είναι...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Και μόνο για το παραμύθι τους δεν θα ξαναπήγαινα. Ή θα ξαναπήγαινα να του έδειχνα την καινούρια ανάρτηση από τον παναγιωτόπουλο. Γιατί στις εποχές που ζούμε μετράει η εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη με το μικρότερο κόστος. Τώρα αν υπάρχουν δεσμοί ![]() ![]() Υπάρχει και ο μαζοχισμός
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Σημερα το πρωι ενημερωθηκα,οτι η νεα αναρτηση εχει ηδη ερθει και περιμενει να τοποθετηθει.Μενει μονο να κλεισω ραντεβου.Και φυσικα ειναι WP......
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
τελος καλο..... ![]() σε ποιο συνεργειο?????? |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| BMW και σπασμενο μοτερ....... | Dimitrism | Τεχνικά θέματα διάφορα | 114 | 14-03-2011 10:31 |
| Πως μπορεί να εκφραστεί ο ΄΄Κανένας΄΄ τον δημοσκοπήσεων; | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 23-10-2010 15:17 |
| Επιδιορθωση Σπασμενων Πλαστικων | vasorfa | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 20-08-2010 12:23 |
| Ενας αγανακτησμενος πολιτης. | georgekostas | Διάφορα | 57 | 30-12-2009 23:36 |
| Μεθυσμενος | wolferin | Ανέκδοτα | 13 | 11-04-2009 22:52 |