![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αυτοι εχουν συγκρινει τις διαφορες μεταξυ τους και ξερουν που ειναι καλες και που οχι, οποτε μπορουν να σου πουν τεκμηριωμενα τα συν και τα πλυν, π.χ εγω μπορω να πω δυο λογια για το hp2 (οπως και εσυ) αλλα δεν μπορω να πω π.χ για το transalp αφου δεν το ειχα ποτε, οποτε δεν ειναι σωστο να εκφερω γνωμη, δεν θα ειναι σωστη Last edited by J-P-HELLAS; 26-01-2012 at 12:23. |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι φιλε μου εκέι "κολλάω" εγώ στο κατέχει
Απλά την γνώμη σου λές γιατί το κατέχει είναι πολύ βαρύ αυτο μόνο... Και εγω και εσύ την γνώμη μας μπορούμε να πούμε πάνω στο ΗΡ εγω προσωπικά δεν το κατέχω ....ετσι πιστεύω ... |
|
|||
|
|||
![]()
Πες τα El Diablo.... συμφωνω σε όλα...
και θα λεγα αν κάποιος, από δω και περα, έχει κάτι να πεί, να το λεει κατα τεκμήριο και οχι "άκουσα","ειδα", "μου ειπαν"....... Ενα απλό παράδειγμα είναι η θεωρητική τεκμηρίωση (με τη μεθοδο "ξερω εγω που ειμαι καλός") μερικών ότι η BMW δεν θα μπορούσε να βγάλει υγρόψυκτο GS...... |
|
|||
|
|||
![]()
Αδερφε εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες.
Αυτο ελεγα και εγω, οχι βεβαια με επιχειρηματα οπως εσυ γιατι δεν τα γνωριζω. Μην νομιζεις οτι ολοι οσοι εχουν μηχανακι εδω μεσα γνωριζουν τι τους γινεται. Με εμενα πρωτο. Και δεν ειναι και υποχρεωμενοι να ξερουνε. Απλα η ημιμαθεια ειναι ο χειροτερος εχθρος. Ακουσαν μια μ@λακια και την πεταν οπου βρεθουν και οπου σταθουν. Ειναι αυτο ακριβως που ειπες. Η γνωμη ειναι σαν την κ@λοτρυπιδα, ολοι εχουν απο μια. Μην δινεις σημασια. Δεν ειναι ευκολο βεβαια, καποια στιγμη γινεται κουραστικο και στο τελος καταντα εκνευριστικο. |
|
|||
|
|||
![]()
Χειρότερη από την αμάθεια είναι η ημιμάθεια.....
Αλλά αυτό αφορά έναν επιστήμονα, εδώ είτε μας αρέσει είτε όχι είμαστε ένας ελεύθερος χώρος ανταλλαγής ιδεών και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιζόμαστε. Διαφορετικά να κάνουμε μέλη τον Jeremy Burgess και τον Filippo Preziosi αν και πάλι κάποιος θα βγει να τους πει άσχετους.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ
![]() ![]() ![]() ![]() ΑΣΧΕΤΩΣ ΜΑΡΚΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ![]() ![]() ![]() ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Η ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΨΗΛΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Last edited by phoenix; 26-01-2012 at 13:04. |
|
|||
|
|||
![]()
Όλα όσα είπες σωστά, αλλά όπως άλλωστε συμβαίνει και στη ζωή μας γενικότερα ακούμε πολλά και εμείς είμαστε αυτοί που θα τα φιλτράρουμε και ανάλογα με το πόσο τεκμηριωμένη είναι η απόψη που ακούμε την κρατάμε ή την απορρίπτουμε.
Πόσο μάλλον σε ένα φόρουμ με χιλιάδες μέλη που σημαίνει οτι θα τα δείς και θα τα ακούσεις όλα. Μπορεί όλοι μας να έχουμε μοτοσυκλέτα, μπορεί ο καθένας να τη χαίρετε με διαφορετικό τρόπο και η φιλοσοφία του και η λογική του να είναι εντελώς άσχετη με τη δικιά μας . Οπότε είμαστε προετοιμασμένοι να ακούσουμε κάθε γνώμη όσο και αν μας φαίνετε άσχετη , ατεκμηρίωτη ή οτιδήποτε άλλο. Και όπως είπε και ο danaos πιο πάνω θεωρώ ότι ελάχιστοι πραγματικά κατέχουν το θέμα και μπορούν να κάνουν τεκμηριωμένες συγκρίσεις. Και για τον εαυτό μου παρόλο που οδηγώ σχεδόν 20 χρόνια μοτό και τα 17 bmw δεν με θεωρώ σε καμιά περίπτωση γνώστη. Απλά θεωρώ οτι κάτι παραπάνω ξέρω σε σχέση με κάποιον που δεν ξέρει απολύτως τίποτα. Αυτά τα ολίγα και πάντα με καλή διάθεση που είναι απαραίτητη για να συνυπάρξουν τόσοι άνθρωποι σε ένα χώρο που έχουν τουλάχιστον ένα κοινό , την μοτοσυκλέτα στη ζωή τους. Last edited by THANOSG; 26-01-2012 at 13:07. |
|
|||
|
|||
![]()
Η ομορφιά του κάθε forum είναι η "συνύπαρξη" διάφορων ετερόκλητων στοιχείων, που μοιράζονται όμως κάτι κοινό. Τί είναι αυτό; Μπορεί στο forum μας να είναι οι μηχανές, ή οι βόλτες, ή οι συναντήσεις μας κ.ο.κ. Το αν θεωρεί ο κάθε φίλος συμφορουμίτης ότι θίγεται (και δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις προσβολής ηθικών αξιών ή προσωπικότητας όπου πλέον πάμε αλλού), καλό είναι να απαντά αιτιολογημένα και εμπεριστατωμένα στις διάφορες κρίσεις, ή στα εν γένει γραφόμενα των συμφορουμιτών του. Και να είναι βέβαιος, ο καθένας μας, ότι ο κάθε συμφορουμίτης του είναι σε θέση να κρίνει και να αξιολογήσει το ορθό ή το εσφαλμένο της γνώμης - κρίσης του.
Φίλε Κωνσταντίνε, είμαι της άποψης ότι κανείς δεν προσπαθεί να παραπλανήσει τον άλλο. Ο καθένας μας καταθέτει τις δικές του εμπειρίες και γνώμες με σκοπό να βρεθεί, κάπου στο τέλος του κάθε νήματος, η αλήθεια (αυτή άλλωστε είναι και η έννοια του διαλόγου, έστω εν προκειμένω, του ηλεκτρονικού). Ισχυρίζεσαι ότι λαμβάνεις μια αρνητική και κακοπροαίρετη διάθεση η οποία ξεφεύγει από την κριτική κλπ....Μήπως, λέω μήπως, θες να πεις ότι διαφωνείς με τους φίλους συμφορουμίτες που πιστεύουν ότι λ.χ. το Varadero έχει καλύτερο ABS από την R1200GS; Η χρήσιμη συμβολή του καθενός μας είναι , όχι το "κράξιμο" του συμφορουμίτη που πρεσβεύει την αντίθετη άποψη από εμάς, αλλά η με στοιχεία αντιπαράθεση της καθ' όλα σεβαστής γνώμης του. Είμαι ο πιο άσχετος απ' όλους τους φίλους του forum. Είμαι εδώ για να μάθω από όλους σας. Θα σας διαβάσω, θα σας ακούσω, ΘΑ ΣΑΣ ΦΙΛΤΡΑΡΩ και θα εν τέλει, κάτι θα μάθω. Μπορεί να διαφωνούμε, αλλά δε νομίζω ότι σε αυτό το forum υπάρχουν στοιχεία κακοπροαίρετα. Με φιλικούς, πάντα, χαιρετισμούς! Υ.Γ. Και για να μην ξεφεύγουμε από τον πραγματικό λόγο που έγραψα σε αυτό το νήμα: ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η R1150GS ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ R1200GS. Για να μπουν λίγο τα πράγματα στη θέση τους... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω που δεν πέσατε να με φάτε…
2ο, μπορεί πάνω στον αυθόρμητο ενθουσιασμό μου να λέω κάποια πράγματα όχι με πολύ ‘τακτ’ απλά πραγματικά με ενοχλεί να μπαίνω στο forum με χαρά διότι κάποιος φίλος μοτοσικλετιστής ανέβασε κάποιο post, νέο η απορία και αμέσως να σκάνε μύτη οι ‘έιδικοί’ που θα πούνε τη γνώμη τους (δικαίωμα τους κατά τα άλλα) αλλά τις περισσότερες φορές τα γραφόμενα είναι αναληθή και ανακριβέστατα… Προσωπικά θεωρώ ότι είμαι τυχερός άνθρωπος διότι είχα την ευκαιρία και τη δυνατότητα να αποκτήσω τις μοτοσικλέτες που μου ‘μίλησαν’ και να περάσω πολύ όμορφες (και πολύ οδυνηρές) στιγμές μαζί τους… Το πρόβλημα της ελευθερίας λόγου έγκειται στο ότι όταν κάποιος διατυπώσει τη γνώμη του ανοιχτά στο forum, επηρεάζει και άλλους ανθρώπους οι οποίοι ενδεχομένως να μην έχουν τις γνώσεις η την εμπειρία για να καταλάβουν σε τη βαθμό αυτά που γράφονται είναι αλήθειες η αναλήθειες… Σε παλαιοτέρα post πριν καν παρουσιαστεί το 1000άρι, είχα διαβάσει ότι κάποιος δήθεν το οδήγησε και δεν του άρεσε… όταν η επίσημη παρουσίαση στους δημοσιογράφους έγεινε στην πίστα του Castelloli στη Βαρκελώνη 2 μήνες μετά! (ρωτήστε των ‘manosbmw’ ο οποίος είχε παραβρεθεί εκεί με την BMW Hellas). Το ίδιο συμβαίνει και τώρα με το R 1200/1250 GS και τα νέα Scooters, πάλι κάποιοι ‘κύριοι’ που πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι προθέσεις έχουν, λένε διάφορα αρνητικά πριν καν έρθει η μοτοσικλέτα στην Ελλάδα… μήπως είναι fake λογαριασμοί από άλλες εταιρίες που θέλουν να ‘σπρώξουν’ τις πωλήσεις αλλού; Δεν ξέρω… Το αν μας αρέσει ένα μοντέλο η όχι είναι δικαίωμα μας, όλοι είχαμε καλές κ κακές εμπειρίες (εγώ προσωπικά με όλες μου τις μοτοσικλέτες), όμως το αν ένα προϊόν είναι καλό η όχι το κρίνουν οι πωλήσεις… και αυτή τη στιγμή το R 1200 GS είναι η μοτοσικλέτα με τις υψηλότερες πωλήσεις στη κατηγορία της. Τυχαίο; Δεν νομίζω… Πήρα BMW γιατί μπορώ και γουστάρω και θεωρώ τον εαυτό μου έμπειρο αναβάτη και νοήμων άνθρωπο. Πραγματικά θα χαρώ τα ανώνυμα σχόλια που κάνουν διάφοροι να είναι πιο ακριβείς και αναλυτικά του τύπου: Άκουσα στο χωριό μου από έναν θείο μου βλάχο που του’ φαγαν τα ζώα οι λύκοι ότι αν βγάλεις το GS σε σταυροδρόμι με πανσέληνο παίρνει 3 άλογα… και όχι: Έμαθα εμπιστευτικά από το ‘κονέ’ μου που δουλεύει στο εργοστάσιο της BMW AG αλλά θέλει να παραμείνει ανώνυμος μη χάσει τη δουλειά του ότι το νέο GS χρησιμοποιεί μπιέλες από Νιτρώδης Βηρυλλίου για να ανεβάζει 7.853 σαλ… για να συμπληρώσει ο επόμενος σ@χλαμάρας: Είναι αλήθεια παιδιά και είμαι σίγουρος ότι θα σπάει… εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα όταν πιέζοντας το προηγούμενο GS στο όριο ο 3ος κύλινδρος έσπασε (δεν πειράζει αν είναι δικύλινδρο Boxer, ‘αυτουνού’ είχε 3) και η μπιέλα βγήκε από το πλάι και σκότωσε έναν παπά.. , έλεος Last edited by El Diablo; 26-01-2012 at 13:47. |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε El Diablo,
παρόλο που σε γενικές γραμμές συμπλέω με τα γραφόμενά σου, όπως συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τον frits ... Απόσπασμα:
ακόμη κι εσύ, προσπαθώντας να υποστηρίξεις τις απόψεις σου, χρησιμοποιείς ονόματα (κακώς), όπως του Νίκου Σπανού, καθώς κ - μάλλον άκομψους - χαρακτηρισμούς ... ‘κουλοί’ με TDM ... ο επόμενος σ@χλαμάρας ... Και πού θέλω να καταλήξω ??? Ας είμαστε ΟΛΟΙ μας πιο επιεικείς με τους συναδέλφους συμφορουμίτες και αν ακούμε κάποια κουβέντα λίγο ... "πικρή", ας την προσπερνάμε κι ας απαντάμε - όπως πολύ σωστά επισημαίνεις - με επιχειρήματα ... ![]() Άλλωστε, αυτή είναι η "μαγεία" του φόρουμ ... Η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών ... Και του GS Forum, η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ανταλλαγή απόψεων και ιδεών ... ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Με ενοχλεί (στενεύει) το κράνος. | tassos85 | Κράνη | 21 | 03-01-2012 09:54 |
Βάση στο φεγγάρι θέλει να χτίσει η Ρωσία | SenseiG | Κόσμος | 13 | 19-04-2011 03:16 |
Στη φυλακή θα πάει ο Μάσα αν επιτρέψει στον Αλόνσο να περάσει! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αυτοκίνητο | 18 | 07-11-2010 20:04 |
Με τι μοιαζει;;;;; | georgekostas | Διάφορα | 8 | 03-06-2009 02:19 |
Ρε παιδιά ας βοηθήσει κάποιος το παλικάρι...έχει σοβαρή απορία! | vtheo | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 20 | 11-05-2009 12:59 |