![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα Ducati και μου αρέσουν και δεν έχω να πω κάτι για το Multistrada το οποίο αν εξαιρέσεις την Ευρωπαϊκή του καταγωγή δεν θεωρώ ότι είναι άμεσος ανταγωνιστής του αερόψυκτου GS… Περισσότερα άλογα, γενικά ασφάλτινος προσανατολισμός, ιδιαίτερη εμφάνιση (εμένα προσωπικά μου αρέσει το ξανά λέω), στα μείων - επειδή τυγχάνει να το έχω οδηγήσει και αυτό -, θα έβαζα την απόκριση του κινητήρα στις χαμηλομεσαίες στροφές (σε σχέση με το GS) και τον συνολικό χαρακτήρα της μοτοσικλέτας που σε βάζει στην πρίζα παντού κ συνέχεια… κάτι σαν το HP2 Megamoto ένα πράγμα… κατά τα άλλα είναι μια πολύ ευχάριστη σπορ μοτοσικλέτα. Τώρα για το θέμα του ‘αν σας πετύχει το μίξερ θα κλάψετε’… 1ον δεν κάνουν τα ράσα τον παπά φίλε μου… 2ο ότι κ αν οδηγάει ο άλλος θα πρέπει να το λέει η ψυχούλα του για να περάσει καλό οδηγό GS σε στροφιλίκη (την ευθεία δεν τη μετράω – κ η θεία μου ξέρει να ανοίγει το γκάζι -το τσάι πίνεται στις στροφές…). Εσύ που έχεις F 800 GS που το ξέρεις, το δοκίμασες; Στο είπαν άλλοι; Ή άκουσες; Last edited by El Diablo; 26-01-2012 at 15:33. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μεγάλες αλήθειες
... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Με ενοχλεί (στενεύει) το κράνος. | tassos85 | Κράνη | 21 | 03-01-2012 09:54 |
Βάση στο φεγγάρι θέλει να χτίσει η Ρωσία | SenseiG | Κόσμος | 13 | 19-04-2011 03:16 |
Στη φυλακή θα πάει ο Μάσα αν επιτρέψει στον Αλόνσο να περάσει! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αυτοκίνητο | 18 | 07-11-2010 20:04 |
Με τι μοιαζει;;;;; | georgekostas | Διάφορα | 8 | 03-06-2009 02:19 |
Ρε παιδιά ας βοηθήσει κάποιος το παλικάρι...έχει σοβαρή απορία! | vtheo | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 20 | 11-05-2009 12:59 |