GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Γενικά - Μοτοσυκλέτα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 26-01-2012, 14:56
El Diablo Ο/Η El Diablo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2011
Περιοχή: Κρήτη
Μoto: S 1000 RR
Προεπιλογή Απάντηση: Με έχει προβληματίσει πολύ το forum

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από bogart Εμφάνιση μηνυμάτων
εγώ φίλε μου θα το πάω στο άλλο άκρο...
καλά τα BΜW, καλές όμως και οι υπόλοιπες μηχανές...

γιατί πχ βγάζει η Ducati το Multi 1200 που είναι το απόλυτο όπλο και διαβάζω σχόλια του τύπου ''δεν είναι boxer'' και ''καλώς το μίξερ''...

σας εύχομαι κύριοι να μην σας πετύχει το μίξερ στον δρόμο γιατί θα κλαίτε και το τσάι θα'ναι παγωμένο...

σεβασμός και στις υπόλοιπές εταιρείες

καλώς κάνεις και μπαίνεις πίστα, είναι μεγάλο σχολείο
Φίλε Bogart,

Τα Ducati και μου αρέσουν και δεν έχω να πω κάτι για το Multistrada το οποίο αν εξαιρέσεις την Ευρωπαϊκή του καταγωγή δεν θεωρώ ότι είναι άμεσος ανταγωνιστής του αερόψυκτου GS…
Περισσότερα άλογα, γενικά ασφάλτινος προσανατολισμός, ιδιαίτερη εμφάνιση (εμένα προσωπικά μου αρέσει το ξανά λέω), στα μείων - επειδή τυγχάνει να το έχω οδηγήσει και αυτό -, θα έβαζα την απόκριση του κινητήρα στις χαμηλομεσαίες στροφές (σε σχέση με το GS) και τον συνολικό χαρακτήρα της μοτοσικλέτας που σε βάζει στην πρίζα παντού κ συνέχεια… κάτι σαν το HP2 Megamoto ένα πράγμα… κατά τα άλλα είναι μια πολύ ευχάριστη σπορ μοτοσικλέτα.

Τώρα για το θέμα του ‘αν σας πετύχει το μίξερ θα κλάψετε’… 1ον δεν κάνουν τα ράσα τον παπά φίλε μου… 2ο ότι κ αν οδηγάει ο άλλος θα πρέπει να το λέει η ψυχούλα του για να περάσει καλό οδηγό GS σε στροφιλίκη (την ευθεία δεν τη μετράω – κ η θεία μου ξέρει να ανοίγει το γκάζι -το τσάι πίνεται στις στροφές…). Εσύ που έχεις F 800 GS που το ξέρεις, το δοκίμασες; Στο είπαν άλλοι; Ή άκουσες;

Last edited by El Diablo; 26-01-2012 at 15:33.
Reply With Quote
Παλιό 26-01-2012, 17:48
teo71 Ο/Η teo71 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: ζωγραφου
Μoto: R 1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Με έχει προβληματίσει πολύ το forum

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από El Diablo Εμφάνιση μηνυμάτων
ότι κ αν οδηγάει ο άλλος θα πρέπει να το λέει η ψυχούλα του για να περάσει καλό οδηγό GS σε στροφιλίκη

Μεγάλες αλήθειες

...
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης