![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Αποφεύγω να βάζω φωτογραφίες με φαγητά που δεν έχουμε ετοιμάσει οι ίδιοι στις εκδρομές μας αλλά οφείλω να ομολογήσω πως τα πάντα ήταν εξαιρετικά! ![]() Από τα γκαρσόνια που ήταν ευγενέστατα (αν και παίρνανε παραγγελία από μικρή απόσταση πιθανόν λόγω της ευωδίας μας)… ![]() …μέχρι και τα φαγητά που ήταν γευστικότατα. (Από τιμή δε θυμάμαι αλλά δε μου είχε κάνει αρνητική εντύπωση δεδομένης της ικανοποίησής μας.) ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Και τώρα τι; Ομαλός; Όοοχι παίδες, φλώρικη θέλατε, φλώρικη θα έχετε με τα όλα της! Αφού η εκδρομή έπαψε πια να είναι σοβαρή, ώρα για καφεδάκι και παγωτό. Ναι, ΚΑΙ καφεδάκι ΚΑΙ παγωτό θέλω! Αφού ξέπεσα τόσο ας το απολαύσω τουλάχιστο! ![]() Και η μπουγάδα εχμ, ο εξοπλισμός δηλαδή, θα ρωτήσετε τι έγινε; Παρακαλέσαμε τον ταβερνιάρη να ρίχνει μια ματιά όσο πάμε εμείς μια βόλτα, αυτός δέχτηκε ευχαρίστως και εμείς φύγαμε! Απλά πράγματα. Χαλαρό περπάτημα, παντόφλα, η αύρα της θάλασσας να μας δροσίζει, αχ, διακοπές! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Βρίσκουμε μια καφετέρια και αραχτοί λοιπόν για κάμποση ώρα να απολαμβάνουμε…
![]() …παγωμένα φραπεδάκια και παγωτά… ![]() …με θέα τη θάλασσα. (εγώ και ο Γιάννης δηλαδή, η Κική έβλεπε την ενδοχώρα). ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Αααχ, που κατάντησα εγώ που με περνούσα για χωμάτινο και σκληροπυρηνικό. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άπαικτοι λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Κατά τις 15:45 χορτάτοι πλέον και εφοδιασμένοι ξανά με νερά ξεκινάμε την ανάβαση για Οροπέδιο Ομαλού με την προοπτική να ανεβούμε από χωματόδρομο στο καταφύγιο του Καλλέργη.
Χωματόδρομος; Καταφύγιο; Πώς τους έπεισα θα μου πείτε ε; Ε, μάλλον επειδή τους έκανα και εγώ το χατίρι στη Σούγια είπαν να ανεχτούν μία επιθυμία μου. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Η ώρα όμως περασμένη, ο δρόμος πολύ καλός με λίγη κίνηση, αρχίζουμε ένα σβέλτο ρυθμό με έντονα πλαγιάσματα παρά τις διαμαρτυρίες της συζύγου.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με το γρήγορο ρυθμό χάνουμε κάποια πολύ καλά σημεία για φωτογράφιση (όπως μου είπε θυμωμένα αργότερα ο Γιάννης) αλλά μπορώ να πω πως το ευχαριστήθηκα. Όχι πως πηγαίναμε εξωφρενικά γρήγορα ρισκάροντας, απλά ένα γοργό ρυθμό για να ανάβουν λίγο τα αίματα.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Όταν αρχίζουν σιγά σιγά να πυκνώνουν τα δέντρα ο ρυθμός πέφτει για να απολαύσουμε το σπάνιο για τη Κρήτη τοπίο.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Μια ομορφιά!
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πλαστικές πλαϊνές βαλίτσες για extreme χρήση | Markas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 12 | 13-01-2011 16:21 |
Μιά σύντομη εκδρομούλα σε Κεντρική-Δυτική Ελλάδα! | Jefe | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 57 | 21-10-2010 11:33 |
Μια τρελη ιστορια του δημοσιου ........ | riko46 | Μου τη δίνει που ..... | 13 | 15-10-2010 14:03 |
H KTM παρουσιάζει τις πρώτες ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες Freeride | kostasvar | Άλλες εταιρίες | 10 | 22-04-2010 04:36 |
Εκκληση για απελευθέρωση του Ελληνα εθελοντή εκπαιδευτικού Αθανάσιου Λερούνη | skippybi | Κοινωνική ευαισθησία | 6 | 10-10-2009 11:12 |