![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους,
Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις: Ουδέποτε δήλωσα ότι είμαι αντίθετος με την ελευθερία του λόγου και εννοείται ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει τη γνώμη του για όλα. Το πρόβλημα δημιουργείται - το ξαναλέω - όταν μέλη του forum εκφράζονται αρνητικά μόνο και μόνο για να έχουν άποψη, για να ανεβάζουν post. Η αντίληψη φίλοι μου δεν είναι ίδια για όλους τους ανθρώπους και γνωρίζετε πολύ καλά ότι κάποια παλιά μέλη τα οποία έχουν εκατοντάδες η και χιλιάδες posts θεωρούνται από την πλειοψηφία των λιγότερων σχετικών ως ‘οι γνώστες’ και αυτά που λένε δεν πολύ αμφισβητούνται. Σαφώς και δεν ήρθα εγώ να ανοίξω τα μάτια κανενός και σαφώς σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ τον εαυτό μου ‘ειδικότερο’ απλός πραγματικά με ενοχλεί πάρα πολύ όταν διαβάζω απίστευτες ανακρίβειες και δεν μιλάει κανένας… σαν αναβάτης που αγαπάει τη μοτοσικλέτα γενικότερα και τη BMW ειδικότερα θίγομαι προσωπικά όταν κάποιος εκφράζει αρνητική γνώμη χωρίς να έχει τη παραμικρή ιδέα για το τι λέει: βλέπε σχόλια για scooter, το οποίο σκέφτομαι να αγοράσω για μέσα στη πόλη και ήδη διάβασα διάφορες αναλήθειες οι οποίες δεν αναφέρονται στο αισθητικό κομμάτι (μια μοτοσικλέτα μπορεί να σου αρέσει η όχι) αλλά στο μηχανικό κ λειτουργικό. Το έχει οδηγήσει κανείς και ξέρει αν θα σπάει η θα χαλάει; Άλλο ένα παράδειγμα είναι το νέο GS. Κάποιος ανέβασε φωτογραφίες από το περιοδικό Motorrad και διάφοροι έβγαλαν ήδη πόρισμα για το αν θα είναι καλό, για το ότι η BMW θα καταργήσει το Telelever, για το ότι τα ψυγεία θα σου καίνε τα μπούτια, ότι το μοτέρ μοιάζει με συμπιεστή air – condition! Δικαίωμα σας θα μου πείτε; Οκ, αλλά είναι κ δικό μου δικαίωμα να μην συμφωνώ με αυτούς τους ‘ειδικούς’ που επηρεάζουν λανθασμένα κατ’ εμέ τους υπόλοιπους. Και να θυμίσω σε όλους ότι όταν το 2004 η BMW παρουσίασε το νέο για την εποχή R 1200 GS με 40 ολόκληρα λιγότερα κιλά λιγότερα από το 1150 όλοι έλεγαν ότι τι είναι αυτό το έκτρωμα, αυτό δεν είναι GS κ.λπ. Τώρα όλοι τρέχουν να πάρουν /αντιγράψουν 1200… το ίδιο θα γίνει και με το 1250… Φίλε forester λες ότι τα φρένα του Varadero είναι καλύτερα από του BMW διότι είναι πιο προοδευτικά… μάλιστα. Όχι φίλε μου, δεν είναι πιο προοδευτικά από της GS (είχα Varadero), είναι πιο προοδευτικά από του R 1150 GS που όταν μπλοκάρουν η μοτοσικλέτα ‘περπατάει’ αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερα από του GS. Γιατί; Γιατί το Varadero έχει ουσιαστικά παραμείνει απαράλλακτο από το 1998 που παρουσιάστηκε (από το 2009 δεν έχει γίνει καμία αλλαγή πέρα των αισθητικών) και το ABS του πρώτο τοποθετήθηκε το 2004, είναι 3ης γενιάς και είναι Nissin - ABS – CBS σε μια μοτοσικλέτα που ζυγίζει 276 κιλά και έχει αναρτήσεις ‘λάστιχο’ ενώ το R 1200 GS, φέρει Brembo –ABS semi integral 6ης γενιάς, δίαυλο επικοινωνίας CAN BUS (οπτική ίνα), Telelever (με ESA οι περισσότερες παρακαλώ) και η μοτοσικλέτα ζυγίζει 236 κιλά… Σας παραθέτω απόσπασμα του κατ’ εμέ καλύτερου περιοδικού στο κόσμο του MCN το οποίο συγκρίνει το Varadero με το 1150 και όχι to 1200… MCN overall verdict In theory: the Honda XL1000V Varadero is a great idea; take the funky Firestorm motor and put it inside an adventure touring chassis. But the result didn’t live up to that and the Honda XL1000V Varadero hasn’t matched the success of the BMW R1150GS. Whileit has bags of comfort, luggage capacity and grunt, its thirsty engine, top heavy handling and plain Jane looks haven’t helped it win friends. Ride and Handling MCN rating The Honda XL1000V Varadero's chassis isn’t bad, but the soft front forks let the Varadero down, diving under hard braking. Some owners, especially bigger blokes, fit stiffer springs and heavier fork oil. The soft-ish, very comfortable suspension does keep two people, plus luggage, thrumming happily along all day however. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΕΠΕΙΤΑ ΤΑ GS AΠΑΙΤΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΙΔΗΚΑ TA MONΤΕΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΚΕΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΓ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΥΡΟ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥ ΜΗΧΑΝΕΣ |
|
|||
|
|||
![]()
Φοινικα τα boxer σε κανουν μαγκα. Ζητανε ισως τα λιγοτερα απο τον αναβατη.Ακομα και τον ασχετο.Συγχωρουν λαθη και ειναι ισως η καλυτερη γεωμετρια για entry level.
Ειναι τοσο καλη που οταν καβαλησεις αλλημηχανη μετα νομιζεις οτι σε κοροηδεψαν. |
|
|||
|
|||
![]()
για τον ''Κοκκινο Γιαννη'' και εγω μεσα.
Α ρε διαβολακο τι φωτιες μας αναψες............ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by phoenix; 27-01-2012 at 12:08. |
|
|||
|
|||
![]()
ολα αυτα που ειπατε για τα bmw τα ιδια θα σας πουν κ σε ενα φορουμ για τα yamaha-kawasaki-honda κλπ.αντικειμενικη αποψη δεν νομιζω πως θα βρω μεσα απο ενα φορουμ.ολοι θα υμνουν τα δικα τους μηχανακια κ την εταιρεια.αυτο τουλαχιστον εχω δει ολα αυτα τα χρονια που ειμαι σε διαφορα φορουμ
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οπως πχ σε ενα φορουμ με καβα η' χοντα θα δεις και τα προβληματα τους
|
|
|||
|
|||
![]()
Το παρακολουθώ εξ αρχής, τίποτα το νεότερο, μία από τα ίδια, δεν καταλαβαίνω τον λόγο ύπαρξής του, πιθανόν αύξηση αριθμού ποσταρισμάτων.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Με ενοχλεί (στενεύει) το κράνος. | tassos85 | Κράνη | 21 | 03-01-2012 09:54 |
Βάση στο φεγγάρι θέλει να χτίσει η Ρωσία | SenseiG | Κόσμος | 13 | 19-04-2011 03:16 |
Στη φυλακή θα πάει ο Μάσα αν επιτρέψει στον Αλόνσο να περάσει! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αυτοκίνητο | 18 | 07-11-2010 20:04 |
Με τι μοιαζει;;;;; | georgekostas | Διάφορα | 8 | 03-06-2009 02:19 |
Ρε παιδιά ας βοηθήσει κάποιος το παλικάρι...έχει σοβαρή απορία! | vtheo | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 20 | 11-05-2009 12:59 |