![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ από δικιά μου εμπειρία σαν μηχανικός που δούλευα σε οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση ακόμα και ο ιδιοκτήτης να είχε πέσει σε λακκούβα,ακόμα και από το καβαλέτο να του είχε πέσει σεβόμασταν τα χρήματα που είχαμε πάρει και πάνω απόλα το σημαντικότερο είναι ΠΕΛΑΤΗΣ του καταστήματος και οφειλή να τα αντικαταστήσει αφού και ο αντιπρόσωπος δεν θα τα βάλει τα χρήματα από την τσέπη του θα τα πέραση στην εγγύηση.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς άλλο ένα παράδειγμα κακής εξυπηρέτησης από την BMW στην Ελλάδα...
Σε αντίστοιχο πρόβλημά μου επικοινώνησα με την BMW Γερμανία και μου είπαν οτι αφορά την BMW Hellas και οτι αυτοί δεν μπορούν να ανακατευτούν... Αξίζει πάντως να τους ενοχλήσεις. Ίσως αν λάβουν πολλά παρόμοια μηνύματα να αναρρωτηθούν μήπως κάτι παίζει στο Ελλαδιστάν και δείξουν λίγο ενδιαφέρον! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έτσι ακριβώς.Δεν ανακατεύονται λέει.Για αυτό έχουν εδώ αντιπρόσωπο ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους ,
Έχω την εντύπωση όμως ότι σαν μια μεγάλη ομάδα με κοινά συμφέροντα θα έπρεπε να έχετε δύναμη κ να απαιτησετε σεβασμό κ ομαδικές εκπτώσεις για όλα τα μέλη. Δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχουν αναμεσα σας μαρκετιστες , δικηγόροι, τεχνοκράτες κ γενικά άνθρωποι με τσαγανο κ όρεξη για στηρίξουν αυτή την -πολύπαθη -ομάδα . Νομίζω αξίζει η προσπάθεια κ με το παραπάνω . Δεν νομίζω μετα απο μια τέτοια κίνηση να τολμήσει να κουνηθεί κάποιος αντιπρόσωπος ...θα ανοίγει το στόμα μονο για να βελτιώνει την υπάρχουσα προσφορά για τα μέλη σε σέρβις κ ανταλλακτικα !!! ...εκτός βέβαια μας αρέσει σαν Ελληνες να μας κλέβουν κ νας κοροϊδεύουν Αυτα, ;-) καλή Κυριακή σε όλους |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα παιδια !
το θεμα εχει και συνεχεια καθως μετα απο τοσο καιρο δεν εχω βγαλει ακρη ακομα κ ειμαι πολυ στεναχωρεμενος ![]() εστειλα e mail στην bmw hellas κ ηρθαν σε επαφη μαζι μου ! παιδια ειναι απιστευτο, δεν εβγαλα ακρη, ολοι ειναι μια κλικα , ο Κυριος απ την BMW ΗΕLLAS υποστιριξε τον εδω αντιπροσωπο ο οποιος του ειπε πως δεν μπορει να μου αλλαξει το τιμονι διοτι το μηχανακι εχει γρατζουνιες στην δεξια χουφτα απο ατυχημα !! ![]() ![]() του εξηγησα πως οι γρατζουνιες στην δεξια χουφτα ειναι απ τον τοιχο του γκαραζ μου που βαζω το μηχανακι .....και πως το μηχανακι δεν εχει πεσει ΠΟΤΕ παιδια ειναι απιστευτη η συμπεριφορα τους, δεν ξερω τι να κανω , μου ρχεται να παω απο κει κ να γινει χαμος μπας κ βρω το δικιο μου ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι λαλακες, λες κ θα τα βαλουν απο την τσεπη τους η λαλακισμενη ελληνικη νοοτροπια, να μην πιαστουν κοροιδα....
![]() Γραψε ενα μειλ στην Γερμανια μηπως βρεις κανα δικιο... αλλιως να βρεις ενα τιμονι απο εβαυ, μην τους δωσεις φραγκο... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Mπροστινο ελαστικο για 1200 | kwstas | Ζήτηση | 0 | 05-10-2011 09:46 |
πλαινές για r 1200 gs vario | tasos70 | Ζήτηση | 2 | 29-03-2011 21:19 |
Διαφορικο καινουργιο για BMW R-1200 GS | george81 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 8 | 12-12-2010 11:48 |
Ερώτηση για ασημί πλαινά ρεζερβουάρ 1200 GS | mandrakulos | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 4 | 06-07-2010 17:43 |
Ζάντες Ακτινωτές για R 1200 GS | dotis | Ζήτηση | 5 | 07-06-2010 22:32 |