GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 23-10-2011, 10:39
GregoryA Ο/Η GregoryA βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Mytilene,Lesvos
Μoto: Honda ST1300 Pan European
Προεπιλογή Απάντηση: καινουργιο GS 1200 του κουτιου και? προβληματα :-(

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από xampos Εμφάνιση μηνυμάτων
λοιπον παιδια , για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις καθως κανενας απο εσας δεν με γνωριζει, εκτος του Πασχαλη

δεν ειμαι καποιος καφρος ουτε καποιος ανιδεος που πηρε στα 40 του gs 1200 για να πηγαινει στην καφετερια,
ειναι ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ μου gs και συνολικα το τεταρτο μου μηχανακι , τα μηχανακια που οδηγαει τα ξερω η αν δεν τα ξερω προσπαθω να τα μαθω οσο πιο καλα γινεται για να τα πηγαινω εγω και οχι να με πηγαινουν !

λοιπον, αυτο για το αν εχει πεσει το μηχανακι μου το ρωτησαν κ απ την αντιπροσωπεια!
το μηχανακι δεν υπαρχει περιπτωση να εχει πεσει χωρις να το καταλαβω ! ΚΑΜΙΑ ομως, βρισκεται σε κλειστο παρκινγκ κ οταν το βγαζω βολτα δεν το αφινω στην αριστοτελους κ παω για ψωνια με τα ποδια , βρισκεται παντα μπροστα στα ματια μου !
ο κυριος στην αντιπροσωπεια ειδε στην δεξια χουφτα κατι σοβαδες (ειναι απ τον τοιχο που παρκερνω την μηχανη γτ στην προσπαθεια μου να το βαλω συριζα στον τοιχο εχει βρει μια ,δυο φορες ,την ωρα που το σηκωνα στο κεντρικο σταντ ) και υποψιαστικε οτι επεσα , λες κ μονο σοβαδες θα ειχε στη χουφτα αν ειχα πεσει

το μηχανακι οταν το πηρα μου φαινοτανε ΑΨΟΓΟ , δεν ξερω ισως ητανε στραβο το τιμονι κ δεν το ειχα καταλαβει , για το τιμονι δεν το προσεξα, ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ κ μετα το προσεξα κ το διαπιστωσα και εγω !
για το ελαστικο δεν ξερω τι να πω ! ισως επειδη εστρωνα μεχρι τα 1000 χλμ κ δεν το ειχα πιεσει σε στροφες κ ευθειες , δεν το ειχα καταλαβει , κ το καταλαβα μετα που αρχισα να κανω τα πρωτα ανοιγματα !

και τελος παντων , ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ εαν καλυπτει η δεν καλυπτει η BMW το λαστιχο , οποιο χαρτι κ να το γραφει ! εγω στα τοσα χιλιαρικα που πληρωσα ΜΕΤΡΗΤΑ για την μηχανη , πληρωσα ΚΑΙ το ελαστικο, δεν την πηρα με τις ζαντες

τελος παντων, εμενα με πειραξε η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ πιο πολυ κ ο τροπος που φερθηκαν σε καποιον ανθρωπο ποπυ τους εχει σκασει χιλιαδες ευρω
Εχεις καντάρια δίκιου και ειναι πολλοί σε αυτή την χεροτεροαφρικανοχωρα που δεν σέβονται τίποτα!!!!!! Να στειλεις επιστολή στην Γερμανία, ασχετα με το αποτέλεσμα!!!!
Reply With Quote
Παλιό 23-10-2011, 12:50
phoenix Ο/Η phoenix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: Χαλκίδα
Μoto: R1200GS/05 βυζαντινο

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Albatros Εμφάνιση μηνυμάτων
Κανονικά ένας σοβαρός αντιπρόσωπος θα έπρεπε άμεσα να αντικαταστήσει στην εγγύηση όλα τα ελατωματικά τμήματα της μηχανής...
Reply With Quote
Παλιό 23-10-2011, 14:34
giorgosgs Ο/Η giorgosgs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2011
Περιοχή: ΑΡΓΟΣ

Εγώ από δικιά μου εμπειρία σαν μηχανικός που δούλευα σε οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση ακόμα και ο ιδιοκτήτης να είχε πέσει σε λακκούβα,ακόμα και από το καβαλέτο να του είχε πέσει σεβόμασταν τα χρήματα που είχαμε πάρει και πάνω απόλα το σημαντικότερο είναι ΠΕΛΑΤΗΣ του καταστήματος και οφειλή να τα αντικαταστήσει αφού και ο αντιπρόσωπος δεν θα τα βάλει τα χρήματα από την τσέπη του θα τα πέραση στην εγγύηση.
Reply With Quote
Παλιό 23-10-2011, 14:58
java Ο/Η java βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Πύργος Ηλείας
Μoto: f800GS Yellow, XT600 '88 Blue

Δυστυχώς άλλο ένα παράδειγμα κακής εξυπηρέτησης από την BMW στην Ελλάδα...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GregoryA Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχεις καντάρια δίκιου και ειναι πολλοί σε αυτή την χεροτεροαφρικανοχωρα που δεν σέβονται τίποτα!!!!!! Να στειλεις επιστολή στην Γερμανία, ασχετα με το αποτέλεσμα!!!!
Σε αντίστοιχο πρόβλημά μου επικοινώνησα με την BMW Γερμανία και μου είπαν οτι αφορά την BMW Hellas και οτι αυτοί δεν μπορούν να ανακατευτούν... Αξίζει πάντως να τους ενοχλήσεις. Ίσως αν λάβουν πολλά παρόμοια μηνύματα να αναρρωτηθούν μήπως κάτι παίζει στο Ελλαδιστάν και δείξουν λίγο ενδιαφέρον!
Reply With Quote
Παλιό 01-11-2011, 21:56
mirn Ο/Η mirn βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: KAVALA
Μoto: 1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από java Εμφάνιση μηνυμάτων
.....επικοινώνησα με την BMW Γερμανία και μου είπαν οτι αφορά την BMW Hellas και οτι αυτοί δεν μπορούν να ανακατευτούν...

Έτσι ακριβώς.Δεν ανακατεύονται λέει.Για αυτό έχουν εδώ αντιπρόσωπο
Reply With Quote
Παλιό 06-11-2011, 14:35
skipper Ο/Η skipper βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2011
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: F 800 GS

Καλησπέρα σε όλους ,
Έχω την εντύπωση όμως ότι σαν μια μεγάλη ομάδα με κοινά συμφέροντα θα έπρεπε να έχετε δύναμη κ να απαιτησετε σεβασμό κ ομαδικές εκπτώσεις για όλα τα μέλη. Δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχουν αναμεσα σας μαρκετιστες , δικηγόροι, τεχνοκράτες κ γενικά άνθρωποι με τσαγανο κ όρεξη για στηρίξουν αυτή την -πολύπαθη -ομάδα .
Νομίζω αξίζει η προσπάθεια κ με το παραπάνω .
Δεν νομίζω μετα απο μια τέτοια κίνηση να τολμήσει να κουνηθεί κάποιος αντιπρόσωπος ...θα ανοίγει το στόμα μονο για να βελτιώνει την υπάρχουσα προσφορά για τα μέλη σε σέρβις κ ανταλλακτικα !!!
...εκτός βέβαια μας αρέσει σαν Ελληνες να μας κλέβουν κ νας κοροϊδεύουν
Αυτα, ;-) καλή Κυριακή σε όλους
Reply With Quote
Παλιό 06-11-2011, 16:34
squad Ο/Η squad βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2011
Περιοχή: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Μoto: R1200GS'11 - Gilera vx125'05

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mirn Εμφάνιση μηνυμάτων
Έτσι ακριβώς.Δεν ανακατεύονται λέει.Για αυτό έχουν εδώ αντιπρόσωπο
Reply With Quote
Παλιό 27-01-2012, 13:06
xampos Ο/Η xampos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μoto: R 1200 GS 2011

καλημερα παιδια !
το θεμα εχει και συνεχεια καθως μετα απο τοσο καιρο δεν εχω βγαλει ακρη ακομα κ ειμαι πολυ στεναχωρεμενος

εστειλα e mail στην bmw hellas κ ηρθαν σε επαφη μαζι μου !
παιδια ειναι απιστευτο, δεν εβγαλα ακρη, ολοι ειναι μια κλικα , ο Κυριος απ την BMW ΗΕLLAS υποστιριξε τον εδω αντιπροσωπο ο οποιος του ειπε πως δεν μπορει να μου αλλαξει το τιμονι διοτι το μηχανακι εχει γρατζουνιες στην δεξια χουφτα απο ατυχημα !!

του εξηγησα πως οι γρατζουνιες στην δεξια χουφτα ειναι απ τον τοιχο του γκαραζ μου που βαζω το μηχανακι .....και πως το μηχανακι δεν εχει πεσει ΠΟΤΕ

παιδια ειναι απιστευτη η συμπεριφορα τους, δεν ξερω τι να κανω , μου ρχεται να παω απο κει κ να γινει χαμος μπας κ βρω το δικιο μου
Reply With Quote
Παλιό 27-01-2012, 16:03
siraxanz Ο/Η siraxanz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Argos-Argolidas
Μoto: r1200gsa '08, Cagiva elephant 750e '95

Ειναι λαλακες, λες κ θα τα βαλουν απο την τσεπη τους η λαλακισμενη ελληνικη νοοτροπια, να μην πιαστουν κοροιδα....

Γραψε ενα μειλ στην Γερμανια μηπως βρεις κανα δικιο...

αλλιως να βρεις ενα τιμονι απο εβαυ, μην τους δωσεις φραγκο...
Reply With Quote
Παλιό 27-01-2012, 17:12
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από siraxanz Εμφάνιση μηνυμάτων
Ειναι λαλακες, λες κ θα τα βαλουν απο την τσεπη τους η λαλακισμενη ελληνικη νοοτροπια, να μην πιαστουν κοροιδα....

Γραψε ενα μειλ στην Γερμανια μηπως βρεις κανα δικιο...

αλλιως να βρεις ενα τιμονι απο εβαυ, μην τους δωσεις φραγκο...
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης