Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από teacher
Κάποια ....στιγμή που εψαχνα...γενικώς καί αορίστως.. επεσα επάνω σε κάποιες εταιρείες ..ελληνικές πού εφτιαχναν αδιάβροχα σέ διάφορα χρώματα γιά τα παιδιά των delivery.
Κατόπιν ετυχε νά τά δώ στόν δρόμο. Ειναι από χοντρό "πλαστικό" καί φαίνονται ικανά να αντέξουν 'κακή' χρήση.
Ισως κάποιοι νά ξέρουν κάτι περισότερο....
Ειναι θά ελεγα μιά πολυ καλή ιδέα ....
Γιά ρωτήστε καί τήν colori...
Θέλει ψάξιμο......
|
το χοντρο πλαστικο θυμιζει λιγο νιτσεραδα αλλης εποχης... νομιζω οτι ειναι ξεπερασμενα πλεον.... τα φοδραρισμενα ειναι καλυτερα γενικα.... εγω ειμαι μεσα αρκει να ειναι κατι ποιοτικο και φυσικα επωνυμο.... η colori ενδεχομενος να μπορουσε να φτιαξει κατι τετοιο μιας και ειναι ελληνικη φιρμα. Ο σκοπος δεν ειναι να αγορασουμε κατι της πλακας να εχει το λογοτυπο του φορουμ και μετα να το πεταξουμε σε μια γωνια της ντουλαπας... πρεπει να χει καποιες προδιαγραφες και φυσικα να ειναι πρακτικο ωστε να χρησιμοποιηθει πραγματικα απο οσους το αγορασουν. Εγω για παραδειγμα δε θα το αγοραζα αν δεν ειχε φερμουαρ μεχρι το γονατο για να μπαινει η μποτα ευκολα.... Γενικα μεσα ειμαι απλα να ναι κατι ποιοτικο και ας κοστιζει κατι παραπανω....