![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε Χριστο.......μηπως του ειπες Νάξο και λακισε ο ανθρωπος ?
![]() Περα απο τη πλακα, Οτι κι αν εχει συμβει θα μπορουσες να εχεις παρει την απαντηση σου με pm εφοσον ο χρηστης εχει συνδεθει αρα ειναι μια χαρα και μπορει να διαβαζει και να απαντα...εστω κι αν δεν ηθελε, απο αμηχανια, να σου μιλησει.... ![]() Προς γνωσιν και συμμορφωση, "δουλειες" να κανεις μονο με Καλλιθεατες... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αττική - Καλλιθέα αγόρι μου. Το τρόλεϊ Νο1. Μας ένωνε από παλιά η συνέπεια. |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω αλλαξει δισκο πλατω σε G240 αλλα οχι σε saxo......sorry
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα την βρω την άκρη ρε Βασίλη. Thnx. |
|
|||
|
|||
![]()
Με συγχωρείς βρε Χρίστο αλλά δεν κατάλαβα προς τι τόσο ταλαιπωρία για μία δισκόπλακα?
Πόσο στοίχιζε να την αλλάξεις έξω? Χωρίς παρεξήγηση φίλε απλά από απορία θέλω να μάθω. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ξερετε γιατι ο λυκος εχει χοντρο σβερκο????
Γιατι κανει τη δουλεια του μονος του ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καμμία παρεξήγηση. Ανταλλακτικά €220 + εργασίες €160 = €380. Και αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται. Απόσπασμα:
Σωστόν. Απόσπασμα:
Εγώ Παναγιώτη έχω μάθει να κάνω ΠΑΝΤΑ ομαδικά την δουλειά μου. Άλλωστε και ο αγαπημένος μας λύκος, αν δεις σε ντοκιμαντέρ, πάντα κυνηγάει σε κοπάδια. Και αν δει θήραμα ενώ είναι είναι σε φάση taxi, ουρλιάζει και τους καλεί. Εμείς με τον Γιώργο, ουρλιάζαμε - ουρλιάζαμε... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
υποχρεωθηκες να πας το αυτοκινητο στο συνεργειο του Γιωργου με την παρανομη ρυμουλκηση που αν γινοτανε κατι χτυπα ξυλο θα εβρισκες τον μπελα σου. Χρηστο χωρις παρεξηγηση κουβεντα να κανουμε. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίο τα παραδειγμα με την λυκοαγέλη....
μακαρι να μπορούσαμε να το εφαρμοσουμε στην κριση. Αλλά δυστυχώς ο Έλληνας δεν συναγελάζεται ευκολα.... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η έπαυλη, η Πόρσε και το... πόθεν ΑΙΣΧΟΣ! | ckk | Πολιτισμός | 3 | 23-01-2012 14:01 |
Kατέρρευσε τμήμα της καμπίνας αεροσκάφους εν πτήσει (vid) | SenseiG | Επικαιρότητα | 10 | 03-04-2011 23:15 |
Ο νόμος που δεν σε υποχρεώνει να πας σε εξουσιοδοτημένο | vabu | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 12-08-2010 11:50 |
Συμβαίνουν σε όλους αλλά δεν τα λέμε | skippybi | Χιούμορ | 10 | 06-11-2009 13:02 |
Δεν ξέρω, σε πιο club είμαι.. | kostas_366 | Διάφορα | 34 | 15-09-2009 14:09 |