![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αντρίκο να το βάλεις και στο μενού στο μαγαζί.....
![]() Φίλε πέρα από την πλάκα είσαι τυχερός που δε έπαθες καμία ζημιά.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eγω παλι που εφυγα τα χριστουγεννα για μια εβδομαδα την εβαλα διπλα στις σωληνωσεις που μεταφερει το νερο για τα καλοριφερ διπλα στην ηλεκτροβανα και απλα την συνδεσα και βρουυυυυυυυυυυμμμμμ
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Να την καλύψουμε με μια "μοκέτα"... απο Κοκοφοίνικα ![]() ![]() ![]() Φοβερό μονωτικο!!! |
|
|||
|
|||
![]()
συμπερασμα: Αν μπορουμε να ζεστανουμε την μπαταρία τις παγωμενες μέρες, να μην το κανουμε σε φουρνο μικροκυμματων γιατι οι μπαταριες εκρυγνυνται και προκαλουν ατυχύματα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με αυτη τη μοτοσικλετα και τα ηλεκτρικα της καποια στιγμη θα γινουμε τελειως ρεζιλι..
Και με πουλοβερακι για καννις σε πουα σχεδιο γινεται η δουλεια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
βαλτε σεσουαρ
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μα δεν μίλησα. Απορώ πως θα γίνετε ρεζίλη ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απο μονοι μας θα γινουμε Ναποοο!!! Δε χρειαζεται καν να μιλησεις!!! 12 χρονια Χοντα δεν ηξερα που ειναι η μπαταρια και με αυτους τους ελεφαντες της κανω και καμακι για να με συμπαθει και να μου το βαζει μπροστα καθε πρωι!! |
|
|||
|
|||
![]()
Με το μπαρδόν δηλαδή, αλλά εκείνη η παλιά λύση με τον συντηρητή (δηλαδή την πολύ αργή φόρτιση) δε κρατάει τη μπαταρία ζεστή και ετοιμοπόλεμη ? Εγώ από τη Κυριακή το βράδυ την έχω μπριζωμένη τη κούκλα και λέω να την αφήσω έτσι μέχρι την Παρασκευή που θα την ξανακουνήσω. Μέχρι και η γάτα που έρχεται και κοιμάται πάνω στη σέλα μου στην πυλωτή δε διαμαρτυρήθηκε καθόλου.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Oδοιπορικο στην Μεσσηνια-Λακωνια | nordkapp | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 34 | 10-12-2011 14:30 |
Και του σαλονιού και του λιμανιού! | gemara | Χωμάτινες εξορμήσεις | 12 | 23-10-2011 20:37 |
Αυγουστος 2011-Ιταλια(Βενετια)-Αυστρια-Τσεχια-Πολωνια-Ουκρανια-Ρωσια | Magelanos | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 73 | 10-05-2011 00:05 |
“Θέλω να βρεθούν οι αδίστακτοι φονιάδες” του παιδιού μου | SenseiG | Ελλάδα | 18 | 18-04-2011 19:22 |
Νομίζω ότι την έχω στα ντουζένια της.... | Capitain | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 12 | 21-10-2010 00:45 |