|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: ---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου Απόσπασμα: 
 Εννοειται Ιταλε τι ρωτας! φερε τα δισκακια σου να παιξουμε back to back..    Θελουμε ενα λαμπτοπ ομως! οποτε να φερουμε και κανενα σκληρο δισκο για back-up εκτος των σι-ντι.Δες το μηπως φερει κανενας δικο σου...  Ακουσατε ακουσατε!! Θα φερει κανεις λαπτοπ στο Σοφικο να μας το παραχωρησει να παιξουμε μουσικουλα το σαββατο το βραδυ? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: ---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου Απόσπασμα: Για την Ζουμπαντη Δωροθέα είναι η κατάθεση του Panzer ο Δημήτρης Νικόλα... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: ---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου Oσοι απο τους Κυριακατικους φιλους επιθυμουν να παμε στο Σοφικο ολοι μαζι,μπορουν να ειναι στα διοδια Ελευσινας απο τις 08:30 εως τις 09:00.   Last edited by Ακιs; 01-02-2012 at 01:17. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Απάντηση: ---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ Ranch 
 KALAMAKI BEACH 
 Προσοχή !!!  Όλοι οι συμμετέχοντες, έχουν καταβάλει 50 € προκαταβολή, εκτός εκείνων όπου αναφέρεται διαφορετικά ! Επίσης, ελέγξτε εάν στην παραπάνω λίστα, έχει συμπεριληφθεί η συμμετοχή και η προκαταβολή σας !!! 
				__________________ Ο ανόητος ... ψάχνει τα λάθη των άλλων,  ο έξυπνος ... του εαυτού του, αλλά ο σοφός ... όλους τους συγχωρεί !!!   Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 02-02-2012 at 14:16. Λόγος: Διόρθωση ... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: ---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου 

Λεοντόκαρδε κι εγώ από Παρασκευή είμαι, δεν μου τ΄έγραψες    | 
| 

| |||
| 
 | |||

Νίκο καλημέρα, Στη συμμετοχή μου είναι 2 ενήλικες + 1 παιδί από Σάββατο. Ευχαριστώ. | 
| 

| |||
| 
 | |||

ΔΙΠΛΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ !   | 
| 

| |||
| 
 | |||

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ  ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ 2ΑΤΟΜΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. | 
| 

| |||
| 
 | |||

Καλημερα και απο εμενα! Δεν εχεις σημειωσει στην κρατηση μου + 1 παιδι. (Εκτος και αν δεν αναφερεις οσα ειναι κατω απο 3 ετων, οποτε ακυρο το σχολιο.)    | 
| 

| |||
| 
 | |||

Μαλλον και εγώ μέσα για την κυριακή.     
		 | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Σχετικά Θέματα | ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα | 
| Καλημέρες,Καλησπέρες & Καληνύχτες Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012 ! | sapelas | Μια καλημέρα είναι αυτή | 214 | 02-02-2012 03:32 | 
| ---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου 2012 ---- | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 0 | 15-01-2012 15:27 |