![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() 09.20 θα ειμαστε στο Ραντσο και θα ριχνουμε λασσο..... ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Καλησπέρα σε όλους ... μόλις επιστρέψαμε απ' την ΟΑΣΙΣ ... ![]() .
|
|||
|
|||
|
Απολαυστικη παρεα, ενδιαφερουσες κουβέντες, και μια ωραια βολτα για την επιστροφη...(Γιατι μου ειπαν οτι με το κρυο στρωνει καλυτερα
![]() ) Ραντεβου στο Σοφικο λοιπον
|
|
|
|||
|
|||
|
Σαν μύγα μες το γάλα, ήταν η πρώτη μου φορά στον σημερινό καφέ.
Ίσως λογικό και μάλιστα με τόσο κόσμο που ήταν και γνώριμοι από πριν, ο καθείς έδωσε μεγαλύτερη σημασία να δει τους φίλους του. Βέβαια ξέρω ότι το ψωμί και τ'αλάτι δένουν και ελπίζω να φάμε από δαύτο με ορισμένους προκειμένου στο μέλλον να αισθάνομαι λιγότερο μύγα. Η παρέα μεγάλη και ευδιάθετη. Μπράβο σας. Από ότι θυμάμαι γνώρισα τον Κώστα, τον Γιώργο, τον admin του forum, τον Νότη (Νότη ψάχνω να βρω ακόμα την τιμή που μου είπες για το GPS αλλά μήπως κατέβασες την τιμή γύρω στα 100 euro; τέτοια τιμή που μου είπες δεν βρίσκω πουθενά, στείλε pm).... συνεχίζω.. το καλύτερο τιμόνι του gsforum (έτσι μου τον σύστησαν και μετά ξέχασα το όνομα του), τον Ευτύχιο που μου πήρε τα λεφτουδάκια μου για κάτι "άκομψα"... αυτοκόλλητα, τον magelano (ωραίος τύπος, τυπίστικος, όχι εφετζίδικος,.. χαχα) και μαζί του (πρώτους με την άφιξη μου τους γνώρισα τους δυο τους παρέα) τον Θοδωρή. Θοδωρή σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σου για το ταξίδι, μου έδωσες κουράγιο. Να μου δίνεις και στο δρόμο από αυτό... οκ ? |
|
|
|||
|
|||
|
Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά ο λεβέντης με το μπορντο τζιπ που ήρθε χθές στον καφέ ποιός είναι? δεν πρόλαβα να τον γνωρίσω γιατί μου την έπαιξε η συμπεριφορά του κ αρματώθηκα κ έφυγα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Φιλε επειδή ήμουν παρών στο συμβάν, κάποιες μοτο μαζι και η δική σου ήταν παρκαρισμένες στη αλυσίδα 2 μέτρων με απαγορευτικό που είναι για την είσοδο αυτοκινήτων στο ζάπειο. Μάλιστα κι εγώ βγήκα, επειδή προς στιγμήν νόμιζα ότι δεν την ειχα δεί. Οσο για τον "λεβέντη" ήταν ο Λεοντόκαρδος ο οποίος μπήκε μεσα και φώναξε να παρουν τις μοτο για να βάλει μέσα το αυτοκίνητο να μην τον γράψουν. Νομίζω ότι άδικα πειράχτηκες.Εξ άλλου και οι άλλες 2 Κ που ήταν εκει τις τράβηξαν και επανήλθαν στον καφέ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Να μην θεωρώ και τον εαυτό μου "υπαίτιο" , όχι τίποτ' άλλο
|
![]() |
|