![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
1ον οι πωλησεις δεν εχουν σχεση με την αξιοποιστια.
2ον σιγα ρε Ναπο που εδιωξαν τον αρχισχεδιαστη τους για χαρη σου.εναν σχεδιαστη που το αποτυχημενο του σχεδιο πουλησε τοσα μηχανακια εχετε σκασει απο το κακο σας και που ακουγεται οτι θα τον παρει αλλη ανατγωνιστρια εταιρεια! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μα σωστά το έγραψα. Προφέρεται Ντοβίλ.............. |
|
|||
|
|||
![]() Για τον CpS το έγραψα όχι για σένα φίλε Ναπολέων. Θα σε δούμε στο Σοφικό? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ανέφερα τις πωλήσεις γιατί π.χ. αν ένα μοντέλο πούλησε 100.000 κομμάτια και βρέθηκαν κα΄ποια προβληματικά και ένα άλλο πούλησε 100 κομμάτια είναι φυσιολογικό να βρεθούν στην 2η περίπτωση πολύ λιγότερα προβληματικά. Εξάλλου η αξιοπιστία δεν είναι μόνο το μηχανικό κομμάτι.Σε μία μηχανή παίζει ρόλο και η οδική συμπεριφορά στην οποία κατα τα άλλα η αξιόπιστη HONDA δεν νομίζω να υπερτερεί. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η ένωση μας πρέπει να συμμετέχει για δύο λόγους. Ο πρώτος επειδή είμαστε επίσημα καλεσμένοι και ο δεύτερος (μάλλον ) θα παραστεί ο Πρόεδρος της ελληνικής δημοκρατίας. Έχω εγκλωβιστεί με όλα αυτά και ο καιρός για μια εκδρομή είναι ο πιο κατάλληλος. Για να δούμε είμαι σε αναμονή………….. Last edited by napgeo; 03-02-2012 at 19:12. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Το πας στο πονηρό ; ή μου φαίνεται.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() γιατι με μπερδευεις με τα σκουτερ .....φιλαρακι????????????? που κολαει το προσωπο μου σε ολα αυτα?????????? μηπως εχεις πιει τσιπουρα??????? μηπως εισαι νηστικος??????????? μηπως εχεις πυρετο???????? φυσικα.......δεν περιμενω απαντηση
τελος ....να συμφωνησω με τον χαρη,οτι ΔΕΝ υπαρχεις ![]() παντα ορθιος........ ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Bρειτε τις διαφορες......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η αξιοπιστία του κ. αντιπροέδρου | ortho | Ελλάδα | 1 | 14-09-2011 00:20 |
Αυτή είναι αξιοπιστία... | ortho | Επικαιρότητα | 0 | 09-06-2011 00:07 |
Αξιοπιστη η bmw τελικα? | yamdoc | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 06-05-2010 11:07 |
Αξιοπιστία.. | Carduelis | Διάφορα | 4 | 19-01-2010 00:27 |
Αξιοπιστία μοτοσυκλετών BMW | GS_maniac | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 23-01-2009 23:04 |