![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Transfagarasan!
Μη μου πειτε οτι δεν το ξερετε!! ![]() Απλα, το απολαμβανουμε, ετσι σαν.. "καταπραϋντικο", ολοι οσοι απο μας δεν πηγαμε Σοφικό! ![]() (Και, μετα, "κανετε" τη διαδρομη, σε 3D, EΔΩ! ) ![]() Last edited by black_hawk; 05-02-2012 at 00:05. |
|
|||
|
|||
![]()
Πραγματικά απίστευτος δρόμος με μαγικές εικόνες!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ καλος αλλα τωρα το n1 παει στην transalpina
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
..Παει.. Ασφαλτοστρωθηκε πληρως και αυτη..
![]() TRANSALPINA Soseaua cea mai Inalta si Frumoasa din Romania |
|
|||
|
|||
![]()
ok.ωραιοι δρομοι σε φυσικη ομορφια.αλλα τι εχουν να ζηλεψουν τα δικα μας πασα απο του εξωτερικου σε θεμα ομορφιας.?κατανοητο αλλοι τοποι εκει, αλλα ......εμενα παντως ο transalpina μου μοιαζει πολυ με το δικο μας του μπαρου απο χαλικι προς καλαρυτες
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εμενα ο τρανσαλπινα μου φερνει πολυ το δικο μας του μπαρου
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωραια διαδρομη παντως
|
|
|||
|
|||
![]()
Μάγκες, μη μασάτε παχυλό ταξιδιωτικό γκαζόν περί ..."the best road in the world..." και του ####υ τα εννήμαρ!
Μή ασπάζεστε σαν προσκυνημένοι μουφτήδες, ό,τι παπαριά εκτοξεύεται στις πάσης ορδής ψιττακίζουσες ταξιδιωτικές διηγήσεις. Ο κόσμος είναι απέραντος κι απίθανος!!! Τα ταξιδιωτικά πυρότουβλα που εκτοξεύονται καθημερνά, έχουν ντύσει με ιεραποστολικά άμφια 5-10 προορισμούς κι ο κοσμάκης -έχοντας βυθού άγνοια- τρέχει βελάζοντας να τους ακολουθήσει... Κάντε την ταξιδιωτική σας επανάσταση και δεν θα μετανοιώσετε! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σωστος...αλλα για την ελλαδα δεν εχουμε δει ποτε the best mountain road αλλα μονο the best παραλια κτλ(ετσι για το μαρκετινγκ βρε παιδι μου αφου κ καλα η βιομηχανια της ελλαδας ειναι ο τουρισμος).πολλες διαδρομες απιστευτες δεν εχουν το ''ειμουν κ γω εκει''
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
WORLD TOUR ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ | panagiotis.farmer | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 26 | 13-01-2012 14:00 |
WORLD CHAMPION (TWICE!) Καμαρωστε τον!! | black_hawk | Κόσμος | 6 | 23-12-2011 20:44 |
5th Most Dangerous Road in the World | babisadve | Info για Ηπειρωτική Ελλάδα | 12 | 27-11-2011 19:25 |
On the road to Sicily - 2011 a world of emotions. | charlyno | Ταξίδια στο εξωτερικό | 7 | 23-11-2011 21:18 |
Guinness world records | leonidas | Χρήσιμα | 4 | 31-12-2008 15:36 |