![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
παιδες, ξερετε εμεις του ΤΣΟΥ ΛΟΥ εχουμε αγωνα να δωσουμε για τους 16 ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
![]() ![]() οποταν πηγαινωντας στη Λυον το αροπλανον θα με κατεβασει στην Αθενς για 3 μερες.μιας κ θα ειμαι εκει που μπορω να παω να βρω μεταχειρισμενα ανταλλαχτικα για την μπεμπα? ο δυναμος ηρθε σημερα κ επειδη δεν ξερω αν ειναι οντως αυτος π κανει το προβλημα θα κοιταξω να δω αν μπορω να βρω κ αλλον. ξερει κανενας να βοηθησει εδω περα την καταστασην? σε περιπτωση π δεν βρισκω μεταχειρισμενο δυναμο που θα μπορουσα να βρω καινουργιο? σε κανενα BMW μεταπωλητη φανταζομε? |
|
|
|||
|
|||
|
Δοκίμασε εδώ:
ΑΝΑΠΟΛΙΤΑΚΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (ΚΑΒΑΛΑΣ) 367A ΑΙΓΑΛΕΩ-ΑΘΗΝΑ TΗΛ. (0030) 210 5901142 (0030) 210 5908965 MOB. 6944766254 Πάρε τηλέφωνο πρώτα να δεις αν υπάρχει το ανταλλακτικό που ζητάς Καλή επιτυχία! |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Starter BMW R850 R GS RT C R1100 R1150 GS RT R1200C NEU | eBay
Kαινουργιλα στα 207 ευρω στην πορτα του σπιτιου σου οοοουυυπππςςςς Δυναμο ειπες? Δες παρακατω!!!
Last edited by jarhead; 08-02-2012 at 15:36. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εγω λεο μηνε Αθενς βρες καμια ταβερνα καλη κε αμα την βρης ρυξε συρμα κε κατεβενω ανακαληψα κε κατι συμαθητριες μου που τωρα βρησκοντε στην Ηπειρο κε κατεβενου κε αυτες! τωρα για τον δυναμο τι να πω αν δεν βρηκες στη Κυπρο για το r 1200 δεν θα εχει η ευρωπη ολοι ! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θα συναντηθεις με τον αδελφό μου όταν έρθεις Αθήνα με το καλο, και χωρίς να κανείς τίποτα παρα πάνω θα το έχεις στα χέρια σου !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() εκανονησασε μια χαρα ναυτη που να τρεχεις πουποτζη πουποδα ολα !! ναυτη οταν θα εισε Αθηνα περνα κε απο την μακαν κε παρε κε δυο μαλακηουλες μια για μενα κε μια για σενα που μπενου στην αρηστερη πλευρα του τοιμονιου κε δεν πλοκαρη η κορνα οτα γυρηζης το τοιμονη αρηστερα (ξερης) κε ακουμπα στο tang back εξηγα οτι μονο δεξια παμε ! |
|
|
|||
|
|||
|
Μπρος μαρς...
το λοιπον παιδες ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες, ο δυναμος ηρθε χτες κ τον πηρα κατευθειαν στο μηχανικο, ας ελπισουμε οτι τελικα ητανε ο δυναμος το προβλημα διοτι σε διαφορετικη περιπτωση θα ανοιξω μαγαζι για να πουλω δυναμους... ![]() απλα θα εχω υποψην μ ολες τις πληροφοριες π μ δωσατε αλλα ελπιζω να μην μ χρειαστουν... ![]() τζικλα μ να σε καρτερω να πιουμε μαζι την παρασκευη το σαββατο κ την κυριακη? εχεις καμμια προτιμηση σε ταβερνα οξα να σε παρω εγω οπου θελω???!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
οπου θελεις !!! οτι θα περασομαι καλα ειναι δεδομενο !!!! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πωληση ελαφρως μεταχειρισμενου GS!!! | DERTILAS | Χιούμορ | 17 | 27-12-2010 19:56 |
| ABUS κλειδαρια για δισκοφρενο.. | chaos | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 20-12-2010 16:35 |
| αγορα μεταχειρισμενης | samvuk | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 16 | 07-05-2010 14:55 |
| Αγοραζοντας μεταχειρισμενη..τα κριτηρια σας? | vasorfa | Γενικά - Αναβάτης | 8 | 29-12-2009 16:26 |
| Υπολογίστε την αξία του μεταχειρισμενου σας αυτοκινητου | skippybi | Αυτοκίνητο | 8 | 14-05-2009 20:05 |