![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλέ δεν είναι αστείο.
Τόσο η αναφορά στο διαμέτρημα .308LM πριν λίγο καιρό, όσο και στo SVD τώρα, δεν είναι ότι καλύτερο από κάποιον που πληρώνεται από το κράτος και έχει ορκιστεί ….. δεν χρειάζονται πολλά λόγια νομίζω. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
περισσότερα από όσα παίρνεις από αυτό!! . . αφού τα λέμε όλα . . *(ταμεία, φορολογία, σύνταξη, περίθαλψη και γω δε ξέρω τι άλλο) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εξήγησε και ξεκαθάρισε λοιπόν εσύ τις σκέψεις και προθέσεις σου όταν μιλάς και προτείνεις για σωτηρία (από τι ακριβώς? οικονομική κρίση ή κάτι άλλο?) τα SVD και .308LM, δηλαδή όπλα μεγάλου δραστικού βεληνεκούς που χρησιμοποιούνται από ελεύθερους σκοπευτές… Απάντησε καθαρά γιατί μπορεί να σε παρεξήγησα… για να δω… ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δηλαδή αν μας έλεγε να πηδηχτούμε από το παράθυρο,
θα το κάναμε? ![]() φαντάζομαι ήταν απλά ένα αστείο.. οπότε και έληξε |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί; Ο αστυνομικός δε δικαιούται να είναι τσαντισμένος; Δεν τον έχουν ######ι τον αστυνομικό; Εγώ περιμένω την ώρα που θα σταματήσουν να προστατεύουν τα πουλημένα ρεμάλια που θέλουν να μας κυβερνούν.
Κι ο Σωκράτης κάνει σίγουρα πλάκα με αυτό που λέει, άσχετα αν υπάρχει αλήθεια.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν υπάρχει αλήθεια στην πρόταση … μην νομίζεις ότι η 17Ν και οι άλλες οργανώσεις ήταν άσχετοι που ΠΟΤΕ ΔΕΝ χρησιμοποίησαν τέτοια όπλα…. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μην αμφιβάλεις ότι κάποιοι θα πήδαγαν…. Έχει γίνει και εξακολουθεί να γίνεται… Περιμένω από τον ίδιο εξήγηση των σκέψεων και προθέσεων… ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
έχουν ετοιμάσει μέχρι και τα αεροπορικά τους.. όντως δεν χρειάζονται πολλά λόγια. σίγουρα θα ξέρει τις υποχρεώσεις ο Σωκ δε χρειάζεται μάλλον υπενθύμιση.. (Ν.2800/00, Τμ.β', κεφ. 1ο, αρ.8, παρ.2) |
![]() |
|
|