![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Είναι ο άξονας {καρέ } που βγαίνει έξω από το σασμάν {δεν το βλέπεις }
Αυτός εδράζει επάνω σε ρουλεμάν….Μετά από ώρες σβηστή η μηχανή και την ώρα που την βάζεις μπροστά αρχίζει να γυρνάει κάποια γρανάζια του σαμάν επειδή είναι στο ποιο ψηλό σημείο σχεδόν αυτός ο άξονας του θέλει και κάποιο χρόνο να φτάσει το λαδί του σασμάν σε αυτόν ….. για αυτό και ακούς για λίγο χρονικό διάστημα αυτόν τον θόρυβο……….. Παρ όλα αυτά τα λέω χωρίς να έχω ακούσει την μηχανή σου μπορεί να κάνω και λάθος αλλά καλό θα ήταν να κανείς και μια βόλτα από το συνεργείο…! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σωστά σου δείχνει! Αν παραδείγματος χάρη, πριν γεμίσεις, οδηγείς (για κάποια χιλιόμετρα-δεν ξέρω πόσα ακριβώς) "συντηρητικά", μόλις γεμίσεις μπορεί να σου υπολογίσει ακόμα και 600+ χλμ, υπόλοιπο (αν καταναλώνεις στην προκειμένη περίπτωση 0,55lt/100χλμ)! Άρα τα 380 + 100χλμ είναι πολύ λογικά, μην ξεχνάς πως μιλάμε για 33 lt ρεζερβουάρ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έμενα όταν μου δείχνει ---, δηλ μηδέν χλμ, έχει άλλα 20 με 30 χλμ υπόλοιπο.
Το πρηζ ντιρεκ ακούγεται στην νεκρά, ή όταν έχεις πατημένο τον συμπλέκτη και ο θόρυβος σταματάει, όταν έχεις ταχύτητα και κινείσαι. Αν δεν συμβαίνει αυτό δεν είναι μπριζ ντιρεκ... Γενικά το πρωί τα GS έχουν ένα πρωινό κροτάλισμα, μετά γίνεται γουργούρισμα και μετά όλα καλά... Σταμάτα να ακούς περίεργους θορύβους και απόλαυσε το μηχανάκι σου... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σωστός ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΓΥΜΝΗ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ |
|
|||
|
|||
![]() αν θέλεις έλα να βάλεις μπρός την δικιά μου τη μηχανή το πρωί, για να ηρεμήσεις λίγο και να καταλάβεις τι σημαίνει θόρυβος!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ Η ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΓΙΑ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...!! | windman1200 | Χιούμορ | 19 | 10-10-2011 14:09 |
ENAΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦOΡΟΥΣ. | MARK | Κοινωνική ευαισθησία | 2 | 18-03-2010 09:22 |
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΣΑΚΟΥΣ ΣΑΚΟΥΣ ΓΙΑ R1200GS | DIOYK1381 | Ζήτηση | 7 | 28-02-2010 06:14 |
ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 10-12-2009 18:55 |
ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ | Alext | Χιούμορ | 10 | 20-05-2009 13:03 |