![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όοοοοοοχιιιιιι ανεγκέφαλων Γιωργάκη μου.... εδώ θα τα χαλάσουμε...!!!
ΠΑΝΕΞΥΠΝΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ θέλεις να πεις.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αδερφέ, πάρε ένα ξεροκόμματο και σκάσε... Μην είσαι ανεγκέφαλος. Θες να πτωχεύσουμε και να χάσουμε και το ξεροκόμματο???
|
|
|||
|
|||
![]()
Κανείς δε μας εξηγεί γιατί αν χρεοκωπήσουμε θα βγούμε κι από το ευρώ. Οχι ότι δεν πρέπει να το κάνουμε, αλλά όχι τώρα.
Οσα μας τσαμπουνάν είναι φούμαρα. Και φίλε Γιώργο διαφωνώ. Τώρα πιά δε θα ζήσουμε. Απλά όσοι συνετέλεσαν σε αυτή την κατάντια θα πάρουν και τα υπόλοιπα από τα υποσχεθέντα. mission acomplished! σωστά το έγραψα; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Aλοίμονο στα παιδια μας
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΑΠΛΑ ΛΥΠΗ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ερώτηση κρίσεως...
Τελικά για ποιον λόγο οι πρόγονοι μας δώσαν τη ζωή τους για να ζούμε "ελεύθεροι"? Υπερήφανος λαός, αξιοπρέπεια, φιλότιμο, το κεφάλι ψηλά... Λόγια που ΚΑΠΟΤΕ είχαν αξία. Κάποτε είμασταν ΕΛΛΗΝΕΣ. Τώρα πια είμαστε ΝΕΟέλληνες. Δηλαδή, π@π@ρια μάντολες... ΤΕΛΟΣ |
|
|||
|
|||
![]()
Εκείπου είχαν φτάσει τα πράγματα (εξακολουθώ να πιστεύω ότι φταίγαμε όλοι, άμεσα ή έμεσα) υπήρχε άλλη λύση;
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Επειδή μας τέθηκε το δίλλημα μνημόνιο ή χρέος δεν σημαίνει ότι αν καταψηφίζονταν το μνημόνιο θα πηγαίναμε σε χρεοκοπία. Οι φίλοι μας οι ευρωπέοι γνωρίζοντας το ενδεχόμενο να καταψηφιστεί μας έβαλαν τους χειρότερους όρους, έτσι ώστε στην χειρότερη (που θα καταψηφιζόταν) να μας επιβάλλουν να δεχτούμε τους μισούς....... Εμείς όμως απλά παραδοθήκαμε άνευ όρων. Δεν λέω να πηγαίναμε στη χρεοκοπία, απλά λέω να το καταψηφίζαμε και μετά θα έβλεπες πως θα χαλαρώναν τα μέτρα Αυτά για να μην τρώμε κουτόχορτο |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ποιεεεεες διαπραγματεύσεις βρε καλό μου αγόρι???? Ποιος διαπραγματεύτηκε για την πάρτη μας???? Αυτός που δεν το είχε διαβάσει καν???
Ξέρουμε gamw το κέρατό μου μέσα τι έχουμ(Ν)ε υπογράψει??? Σκ@τ@ ξέρουμε.... ![]() ![]() |
![]() |
|
|